lauantai 31. tammikuuta 2015

IHANA PAINAJAINEN

Kiitos jälleen kommenteistanne edellisiin. Mukavia muistoja teilläkin oli nuoruuden ajan autoista ym.

Näin viime yönä painajaista. Kamerankäyttäjän paha painajainen on se, että kamera ei toimikaan silloin, kun olisi oiva hetki ja tilanne kuvattavana. Näen näitä painajaisia aina silloin tällöin. Juuri kun yrittää laukaista niin laukaisin ei toimikaan. Tai sitten ei tarkennu millään.
Viime yönä näin tällaisen: James-poika sai kaksi pentua. "Isänsä" näköisiä olivat. Ne olivat pikku taaperoita ja taapersivat vaivoin jaloillaan pysyen. Yritin kuvata niitä, mutta kaikista kuvista tuli täysin mustia. Manailin kameraa ja puhelin, että pakko olisi nyt kuvata, kohta ne ovat sellaisia riiviöitä, ettei niistä saa kuin nukkuvia kuvia ;) Unessa tunsin juuri sellaista painajaismaista tuskaa.

Oli kuitenkin aika kiva painajainen :D Ja sain kuitenkin yhden kuvan ;) heh, pentu roikottaa tassuaan, juuri niin kuin Jameksellakin on tapana ;)


Näissä vielä James pikkupoikana. James-pennusta onkin pitkä tarina kerrottuna TUOLLA Oikein laadukasta lauantaita teille :)

19 kommenttia:

 1. Voi mikä söpöliini, rennosti tassu!

  VastaaPoista
 2. Tää on niin huippu kuva. Pitkään ihmeteltiin Husbendin kanssa miten voi olla nii täydellisen samanlaiset ;)

  VastaaPoista
 3. Onneksi sait sentään tuon yhden kuvan. Ihana!

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihania kuvia söpöstä kaverista :))

  VastaaPoista
 5. Harvoin sitä saa nukkuessaan noin hyviä kuvia, heh:)
  Ihanat kuvat Jameksesta!

  VastaaPoista
 6. Tuollaisia kameran toimimattomuusunia minäkin näen säännöllisin väliajoin ;-) Välillä näen unta, että kamera on kadonnut, mutta useimmiten kamera on vain rikki. Kai sitä painajaiseksi voi sanoa ;-)

  VastaaPoista
 7. Hih miten hauskat "pentukuvat".

  Laadukasta lauantaita sinnekin ja parempia unia. 3 ;)

  VastaaPoista
 8. James tykkää rentoilla eli loikoilla ns. luu ulkona. :)

  VastaaPoista
 9. Uni on enne ja maailma on täynnä ihmeitä =) Mitäs jos James onkin sala-isä, eihän ne leikkaukset aina onnistu nappiinsa. =D Tuttavallani Vilho osottautuikin Vilmaksi, kun tuli eräänä päivänä kolmen pennun kanssa kotia =D

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)