sunnuntai 18. tammikuuta 2015

...JATKOA EILISEEN

Moro taas!

Kiitos kommenteista edelliseen. Otinpa yhdestä kommentista vaarin...nimittäin siitä, jossa kerrottiin, että Flicrissä voi editoida. Onnistuin sitten laittamaan sinne kaksi kuvaa kokeeksi ja tekemään oikein albuminkin. Oikein hyvä editointiohjelma siellä olikin, kun onnistuin senkin saamaan siihen monen monen veellä alkavan sanan jälkeen.
Tää nimittäin on kiukkunen nyt.... Millä vi....lla siihen saa enemmän kuvia kun missään ei lue add tai load tai mitään muutakaan sen tapaista. Kaks tuntia olen sitä sanaa etsinyt...drag sana olisi myös mieleen, mutta ei ole sitäkään. Ekat kuvat siihen tuli vetämällä. Oooh...kävin taas välillä siellä sadattelemassa. Ei voi olla totta.... Niin ja toi veellä alkava sanahan on VVVvviuuulukotelo ;)

Tää oli tällainen purkaus, ei kylläkään helpottanut yhtään, kuten purkaukset yleensä.
Tässä kuitenkin yksi huhtikuinen kuva...
Loistoiltaa teille kaikille muille....minä jatkan :)

edit....juu on siellä se drag, mutta ei ne kuvat mene siihen .......kele

6 kommenttia:

 1. aargghhhh sanon minä, kärsivällisyys ei riitä moiseen .Siksi editoin minkä editoin pelkillä älyluurin kuvaohjelmilla ja muut jutut saa jäädä. Jos ryhdyn hukkaan itseni koko päiväksi ja loppupeleissä olen armottoman kärttyinen... :)

  VastaaPoista
 2. Käsittelyohjelmat käyvät tosiaan hermoille

  VastaaPoista
 3. Tiedän tuon tunteen! Minä löysin kivan kuvien käsittelyohjelman tyttären suosiollisella avustuksella. Viime viikon tämä kone oli huollossa ja ohjelma katosi tietenkin koneelta, nyt sillä samalla nimellä löytyy jotain ihan muuta ja mulla menee hermot!!!!

  VastaaPoista
 4. Eipä käy kateeksi. Erilaisten ohjelmien opetteleminen ja käyttö vaatii välillä valtaisan ajan lisäksi lujia hermoja. Silloin tulee mieleen, että kenen mielestä tietotekniikka helpottaa töiden tekemistä....

  VastaaPoista
 5. Toivotaan että onnistut.
  Olen huomannut että Sinä et vähällä luovuta.
  olet tarmokas.
  Kauniit kylmänkukat.

  VastaaPoista
 6. Kyllä näiden koneiden ja ohjelmien kanssa meinaa mennä hermot totaalisesti välillä täälläkin. Aina kun aloittaa uuden ohjelman opettelemisen, toivoo/päättää, että tämän jälkeen en opettele mitää, käytän vanhoja enkä edes päivitä niitä. Tsemppiä vaan!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)