perjantai 2. tammikuuta 2015

JULKKISLEIKKI 1

Kiittelen jälleen kaikkia kaikista toivotteluista, kuten Hyvän Uudenvuoden ja parane-pian toivotuksista. Parannuttu on, nyt vasta tuntuu olo normaalilta. Ikävä kyllä ei laihduttu, olisi edes pikkuisen ollut iloa tuostakin sairastamisesta, kun olisi kilo pudonnut. Niin möllöttää maha isona, ettei kenkää taivu jalkaan laittamaan. Nyt kyllä aloitan.....

Jotenkin nyt leikittää. Joka talvi olen jonkunlaisen visan tms. pitänyt. Tuliskohan kevät nopeammin, jos vähän visailisi. Johonkin visaan laitoin joskus vääristeltyjä kuvia kaikkien tuntemista henkilöistä. Jospa pitäisinkin nyt julkkisvisan.

Näytän osan jonkun tunnetun ihmisen kasvoista. Arvailla saa heti, kuka on kyseessä. Annan pisteitä niin, että ensin oikein arvannut saa 3, toinen 2 ja kolmas oikein arvannut 1 pisteen. Muut jäävät pisteittä, mutta arvailuja kannattaa laittaa. Jos kahden vuorokauden sisällä ei oikeata vastausta ole tullut, niin avaan kuvaa lisää. Kun oikea vastus on tullut, annan pisteet ja laitan uuden kysymyksen. Laitan vaikkapa kymmenen kysymystä, siinä tammikuu varmaan jo meneekin :)

Ja kyllähän eniten pisteitä saanut jotakin tulee saamaan. En kyllä vielä ole keksinyt mitä, mutta ilmoitan heti kun olen keksinyt.

No niin, eka kuva. Kenen iloiset silmät?


12 kommenttia:

 1. Helppo, Matti Nykänen se siinä :)

  VastaaPoista
 2. En olisi tiennyt jos en olisi aiemmista vastauksista lukenut, että Matti Nykänen :)

  VastaaPoista
 3. Matti Nykänen on mun veikkaus. Heti tulikin mieleen, kun aloitti ihan telkussa 100 päivän tipattoman jakson :)

  VastaaPoista
 4. Voi tuon olisin minäkin tiennyt, että Matti. Matti on tuttu tyyppi ravintolaväelle täällä Keski-Suomessa =D

  VastaaPoista
 5. Vastauksen nähtyä osasin yhdistää Masaan:)

  VastaaPoista
 6. Voi hitsi, en ehtinyt mukaan ekaan kierrokseen. Mut arvaan että Matti Nykänen, heti ekana tuli se mieleen ku kuvaa katto. Tää onki mahtijuttu, tää arvailu! :)

  VastaaPoista
 7. Hih Matti, mutta yllättävän virkeä katse Matille. Iloista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
 8. Nykänenhän se. Ihan hirveetä, että se on sen satapäivää ilman viinaa kampanjan keulahahmo! Kaikki meistä tietää, ettei Nykästä auta yks satapäivää! Julkijuoppo, jonka pitäsi sulkea korkki kokonaan!

  VastaaPoista
 9. En taida veikkailla ketään:)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)