lauantai 17. tammikuuta 2015

JULKKISLEIKKI RATKENNUT

Hellurei,
Kiitos kaikielle leikkimielisille osallistujille vai olikohan tää sittenkin vakava kisa :D Ylivoimaisesti eniten pisteitä veti Sirpa, kaikkiaan 16.

Tuo viimeinen nenä kuului tietenkin Cheekin päähän, joku siellä empi eikä vastannut suoraan Cheekiä, joten jäi pisteittä. Ai ai :)

Joten Sirpa, kerrotko osoittesi,niin saat tuon raumankielisen runokirjan ;)


Mukavaa illanjatkoa, saattaa olla että vielä palaan tänä iltanakin ;)

8 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle - minä en olisi tässä kisassa pärjännyt ollenkaan - sen yhden kerrankin, kun olin saletisti varma kuvan henkilöstä, veikkasin väärin;)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon voittajalle :) Itse tunnemme Blackien kaa äärimmäisen huonostai ketään julkisia henkilöitä (no ollaan tietty itse tosi kuuluisia..), eli komppaan Ladyä :))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 3. Onnea Sirpalle ☺ ja kiitos Sulle Mörökölli kivasta visailusta ♪♪☺

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mörökölli hauskasta kisasta! Paljon oli tuuriakin matkassa :)
  Kiva tutustua rauman murteeseen.

  VastaaPoista
 5. No mullahan se vähän pöpelikköön meni. Aattelin että kuuluu kyllä jollekki vanhemmalle. Mutta eipä se ois auttanu mun tilannetta, kolme kokonaista pistettä olisin vaan saanut ja viimeiseksi jääny kuitenkin. Meinas se vissiin vähän liian leikkimielisen vakavaksi lipsahtaa.. ;) Ei voi mittään, onnea Sirpalle! :) Mukavaa iltaa.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Sirpalle. Tipahdin hitauttani ihan kelkasta, mutta ei se haittaa. Hauskaa oli ja yllättävän vaikeaakin:) Kiva kisa

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)