tiistai 20. tammikuuta 2015

MUISTELOITA

Heippa taas,
Kiitollisena täällä olen lukenut kommenttejanne. Niistä tulee kyllä pirteä mieli. Kivaa. Tillariina mainitsi, että kesästä ei oikein muista mitään tai ainakin vähän sinne päin mainitsi hän...
Miten se onkin niin, että toisaalta aika menee hurjan nopeaan niin toisaalta taas tuntuu, että jostain vasta äskettäin olleesta tuntuu olevan ikuisuus. Kuten nyt vaikkapa juuri olleesta joulusta. Tuntuu, että se oli hirveän kauan sitten, joskus menneisyydessä. Kuitenkin mulla on vielä jouluverhot keittiössä, kun en ole "ehtinyt " ottaa pois ;)

Olen taas ollut siirtämässä kuvia Flickeriin ja olen sitten saanut harmitella sitäkin, että käytin tuhottoman kauan aikaa siihen, että tein niitä sivuja tuonne Vanhaan Saunaan. Tänne blogiin kuvien tekeminen on niin hidasta. Vedän pse:iin ja pienennän 900 pixeliin ja pakkaan. Yritän saada puutarhakuvatkin alle 300 kt ja siinä menevät jo melko pöperöisiksi. Mutta pakko pakata, muuten tulisi äkkiä täyttä ja kuvat kestäisivät  auetakin liian kauan.
Muistellaan sitten hieman lisää....

 Muistatteko, miten jäätävän kylmä kesäkuu oli? Muistan kun yhtenä aamuyönä ei nukuttanut ja lähdin neljän aikaan tarmoa täynnä pihahommiin. Puin toppahousut, toppatakin ja pipon ja lämpimät rukkaset käteen, heh, ei varmaan voi tulla pahempaa kesäkuuta, vai voikohan.

Kesäkuun 17. p. satoi lunta. Näytti nätiltä. Harvinaisia puutarhakuvia :)
En oikein tätäkään muista, mutta olenpahan kuvannut. Sammakko mietti, että meniskö suihkuun vai eikö  :)


Enkä edes muista miten sinihibiscus kukki. Mutta tässä se kukkii. 

Vieraille oli tällainen P-paikan merkki. Vain kuvan mukaisille autoille :) Ei näkynyt ainoatakaan, ei taida olla muilla kuin Cruella Devillellä.2 kommenttia:

  1. Minäkin muistan myös kun maa oli valkoinen juhannusviikolla, oli tosi kylmä viikko.
    Minusta Picasa on tosi helppo ja minun tarpeisiini ihan riittävä kuvankäsittelyohjenma, en ole kylläkään muita opetellut. En ole kaikkiin sen hienouksiin perehtynyt, mutta käsittääkseni se pienentää kuvat sopivan kokoiseksi automaattisesti, se on googlen, kuten myös blogger. Se tallentaa automaattisesti kaikki kuvat galleriaansa merkinnnällä mitkä kuvat on julkaistu blogissa.
    Kuvan siirrot on mielestäni myös ihan helpot ja nopeat.

    VastaaPoista
  2. Cruellalla todellakin on tuollainen pirssi:) Taisi kyllä muistaakseni olla niin heikkoa tekoa, että tuskin pääsi sillä parkkipaikalle asti:)

    VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)