keskiviikko 4. helmikuuta 2015

KESKELLÄ VIIKKOA TÄLLAISTA

Monta heitä kaikille :)

Ihan ensiksi haluan toivottaa tervetulleiksi muutamat uudet lukijani. Kiva saada uusia lukijoita, toivottavasti jaksatte kaikkea, mitä blogini sisältää :)
 Toivotankin teidät tervetulleiksi tämän mussiikkikappaleen kanssa ja tottahan toki kaikki menette tätä kuulemaan. siinä on taas korvamatoa moneksikin päiväksi.

BUFFALOON

Heh, laitoin tuon linkin siksi, kun KUKKULAN ANJA kirjoitti sen sanat tuonne edellisen jutun kommentteihin. Ja metkaa siinä on se, että koko päivän tuon aasin tapaamisen jälkeen juuri tuo kappale soi korvamatona. Minä opin sen 10-vuotiaana kansakoulussa ja tykkäsinkin siitä :D Joten samanmoisia aatoksia on ollut Kukkulan Anjan kanssa.

Arvatkaas mitä tein. Kävin hiihtämässä. Pakko yrittää pitää kunnossa tuota kinttua lonkkakivusta huolimata. On vain napsaistava kipulääke hyvissä ajoin vaikuttamaan. Jos olen niin kuin lonkka toivoisi minun olevan, niin keväällä en pääse liikkeelle ollenkaan.

Arvatkaas mitä muuta tein.... Kylvin muutamia siemeniä. Kylvin Purppurapunavaulaa, koska se on mulla kerran onnistunut. Ja kylvin Dianaa, koska se ei ole mulla ikinä onnistunut. Sitten kylvin vielä Miinaköynnöstä, koska sitä en ole ikinä kokeillutkaan. Ulkoa keräsin keltaisesta punahatusta, Echinaceasta, siemeniä....tai en tiedä oliko niissä siemeniä, mutta kuitenkin jotain roskia niistä kohdista, missä siemeniä pitäisi olla. Nehän ovat saaneet kylmäkäsittelyn ja kylvin niitäkin. Ja vielä kylvin Echinacea 'Hot Papaijaa', jonka siemeniä olin kerännyt jo syksyllä. Sen kylvöksen laitoin ulos saamaan kylmäkäsittelyä.

...ja arvatkaas mitä vielä ;) Ne pari viikkoa sitten kylvämäni Primula Waltoniit ja Valkoiset sinivaleunikot, josta kirjoitin TÄÄLLÄ ovat itäneet. Melkein tekisi mieleni huutaa :D Siinäs näette, että itävät helposti ja tottahan toki kasvavat upeasti vielä itämisen jälkeenkin . Joten kyllä laitan siemenistä arvonnan kunhan ehdin.

Noooo, mitäs sitten vielä tein. Vaihdoin toisen Opuntiaviikunan uuteen ruukkuun. Näytin tuolla VANHA SAUNA- blogissa kerran tekemäni hassut Hurja-Hulta ruukut. Tein niitä joskus useita, mutta minulle on jäänyt näitä pari. Nyt Opuntia pääsi jököttämään toiseen Hurja-Hulta ruukkuun ;)


Ja mitäs sitten vielä tein??? No tein ruokaa. Se on ihan mainitsemisen ja isommalle ihmisjoukolle tiedottamisen arvoinen juttu. Tein uunimakkaroita kasvismakkaroista. Lisänä oli syksyllä ostamaani ja pakastamaani kukkakaalia ja parsakaalia. Koko helahoito sai uunisa paksun juustokuorrutteen. Kuvaamatta jäi, ja nyt on myhäistä, on jo muuttanut muotoaan.  Ja vielä lisäkkkeenä 30% alennuksella ostettua perunasalaattia. Olen halpa. Käytän paljon noita alennettuja juttuja. Käyttääkö kukaan muu?

Ihan kivasti tullut jo lumivalleja pihaan. Tulis lisää vaan, ihanaa valkoista kaikkialla :)Kivaa iltaa ja tulevia päiviä  :D


15 kommenttia:

 1. Arvaapas mitä? Olet saanut paljon mukavia asioita aikaan.

  VastaaPoista
 2. Oi miten olet ahkeroinut. Minä olen vasta suunnitellut viikon, että pitäis laitta chilit ja paprikat multiin, mutta tässä taas istun enkä saa mitään aikaan... No ehkä huomenna tai viikonloppuna, ei se ole päivästä kiinni...
  Kun on suuri perhe, tulee kyllä kerättyä mukaan noita alennettuja tuotteita ja miksipä ei, niissähän ei ole mitään vikaa:)

  VastaaPoista
 3. Luuletkos olevasi ainoa alemamma, et ole :D hyvää tavaraa, säällisesti käyttäen, sopii meille. Vai niitä ihanan kadehtittavia, no en kahdehdi mutta haluaisin niin kanssa ja hankinkin, valeunikoita, ne varmaan tykkää asua teillä, onnen myyrä olet! Vai Hurja Hulta -ruukkuja, iloiseksi ne saavat, upeita! Multia pitäisi alkaa vaihtelemaan ja viedä kukat suihkuun ja mäntysuopavedella suihkutella, viikonlopun duuneja. Vai olit hiihtämässä!

  VastaaPoista
 4. Ahkerana olet ollut ja nyt juuri kannattaa käydä hiihtämässä, eihän sitä koskaan tiedä miten kauan tämäkään lumi pysyy. Hurja-Hulta ruukku on ihana.

  VastaaPoista
 5. Minä nostan Sulle hattua, kun oot uskaltanu hiihtämään. Mnäkin oon suunnitellu, mutta pelkona on, jos kaadun kipiällä lonkallani, niin kuka sitten nostaa pystyhyn.☺☺☺
  ahkeroonu oot muutenkin kesää ajatellen ☺
  Juu nuo 30% on tuttuja, heti kun näkyy niin lähtee mukahan ☺
  Mukavaa loppuviikkoa Sinulle ☺

  VastaaPoista
 6. Ei olis pitänyt mennä kurkkaamaan tuota laulua. =) Siellähän sitä aikaa kuluikin rutkasti, kun jäin kuuntelemaan kaikkia ihania vanhoja esityksiä, mm. vanhaa suosikkiani Hiski Salomaata.
  Minä katson aina kaupassa ensin ne alennetut tuotteet ja sitten vasta mietin mitä söis.

  VastaaPoista
 7. Hei Mörökölli! Blogissani olisi sinulle pieni haaste. Vastaile, jos jaksailet. =)

  VastaaPoista
 8. kaikkea mukavaa olet puuhaillut, kiva kun pääsit hiihtämäänkin, tervoja suksien pohjista tääl olen itsekin kuluttanut;)
  kyl alehyllyt käydään aina läpi tarkkaan ja paljon niistä ostetaan jopa pakastimeen asti, käymme tosi harvoin kaupassa. pakastamme jopa maitoa, penskat eivät sitä kyl halua juoda, mulle kelpaa mainiosta sekin.

  VastaaPoista
 9. Sain valmiiksi tauluni siitä sinun valokuvastasi mallia ottaen. Ei vedä vertoja kuvallesi, mutta yritin kyllä parhaani.

  VastaaPoista
 10. Sain valmiiksi tauluni siitä sinun valokuvastasi mallia ottaen. Ei vedä vertoja kuvallesi, mutta yritin kyllä parhaani.

  VastaaPoista
 11. Paljon olet tehnyt! En ole vielä ehtinyt hiihtämään;) Hyvä sinä! Minäkin ostan ale-tuotteita.

  VastaaPoista
 12. Oletpa ollut ahkera. Itse kaaduin ladulla suoralla ladulla ja satutin vähän ristiselkää, joten riskitöntä ei hiihtokaan ole, mitä jos kokeilisi välillä luistimia:) No se oli muutaman vuoden takainen juttu eikä mennyt oikein hyvin sekään. Mukavia helmikuun hetkiä Sinulle ja toivotaan ettei lonkka äidy kipeämmäksi, se on totta että jos liikkumisen lopettaa, vaikka nyt kipujen takia niin ei kohta tarvitse liikkua ollenkaan.

  VastaaPoista
 13. Tulee ihan hiki sun ahkeruudesta, itse kun ei ole vielä ehtinyt edes suunnittemaan moisia....

  VastaaPoista
 14. Oletpa ollut touhukas :) Nyt vain odotan, mitä kaikkea kaunista kesällä pihaltasi löytyykään.

  VastaaPoista
 15. Tää on niin runsas ja ihana blogi seurata! Kiitos kaikista postauksista, vaikka olen laiska kommentoija :-)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)