maanantai 16. helmikuuta 2015

RAPORTTI

Hei taas,

Nyt on tyhjä pää. Ei oikein riitä bloggaamisen aihetta. Sitäpaitsi olen laiska. Mulla ainakin on huomenna laiskiaistiistai. Tää tekee kyllä tosi hyvää lonkalle ;)

Ympyräliivin virkkuu odottaa edelleen valmistumista olkkarin pallilla. Lainassa oleva höyrypesuri on ollut kuistilla melkein kaksi kuutakutta, eikä mikään kohta ole tullut yhtään puhtaammaksi....ei niilläkään mitään tee.
Aurinkokin on tullut ikävästi huomauttelemaan monista erilaisista asioista, mutta huomautelkoon vain, olen sen ennenkin kestänyt.

On ollut upea ilma, mutta ei ulkona mukavaa ollut, kun tuuli kylmästi. Käytiin kuitenkin Jameksen kanssa kyttäilemässä lintuja. Hyvin piiloutuvat silloin kun menee jättiaseen kanssa ulos. Mulla on kännykässä ohjelma, jolla voi "soittaa" lintujen kutsuääniä. Nyt en sitä käyttänyt, mutta aikaisemmin se on kutsunut tosi tehokkaasti hippiäisiä ja punarintoja. Muita kovin erityisiä huomioita ei vielä ole ollut. Eilen, kun kuulin hippiäisten ääntä laitoin kutsuäänen sirittelemään, niin tuli heti pari läheiseen kuuseen. En kylläkään edes yrittänyt silloin kuvata. Kuhan kokeilin ääntä. Syksyllä kokeilin myös hippiäisiin ja punarinnat tulivat myös lähettyville ;)
Näppäsin kuitenkin taas muutaman kuvan pikkuvarpusista, ne ovat takuuvarmoja näyttäytyjiä. Tikat sensijaan vain kiusaavat mua, samoin närhet.
James yrittää miellyttää mua, opettelee viheltämään lintuja näkyville. Toivotaan, että oppii :)

Oikein pirteätä laskiaista kaikille !!!
Heh, tämä oli muutes tasan kuudessadas postaus ;)

20 kommenttia:

 1. Ai, miten mainio kuva Jameksesta. Se taitaa tosiaan kohta viheltää tai peräti lurittaa jollekin tintille kutsuääntä, jotta mamma pääsee kuvaamaan.

  VastaaPoista
 2. Lupaavalta näyttää Jameksen vihellysharjoitus. Ellei kuitenkin ole se tilanne, että nuolaisee ennen kuin tipahtaa. Siis se Tirppa suuhun.

  VastaaPoista
 3. Ihana James ♥ Samaa täällä tuon auringon kans, tuopii nuo likaset ikkunat ja kaikki pölyiset paikat näkyhviin :) En ole viittiny tänäänkään käyä ulkona, kun on ihan hurja kylmä tuuli. Ja tuo henkikään ei meinaa kunnola kulkea, niin ahistaa .

  VastaaPoista
 4. Mahtava kuva kissasta! Aurinko onmuuten niin ihana, mutta ikkunat näyttää niiiiin likaisilta!

  VastaaPoista
 5. Hyviä kuvia! Mulla on soittoäänenä kännyssä satakielen laulua, täytyypä koittaa joskus!

  VastaaPoista
 6. Oi, että onkin hauska kuva Jameksen vihellysharjoituksesta :))
  Kiva, kun aurinko paistaa, mutta on siinä se kääntöpuolikin...

  VastaaPoista
 7. Hienot linnut ja erittäin hieno viheltävä James.

  VastaaPoista
 8. Hieno kuva kisusta! Minulla on höyrypesuri ja olen siihen tyytyväinen. Pesen sohvan päällysen sillä säännöllisesti ja puhdasta tulee. Se on myös oiva apuväline ikkunoiden ja peilien pesemiseen. Kalkkitäplät katoavat ja niistä tulee kirkkaat. Suihkukaapin seiniin se ei kylläkään tehoa. Pesen sillä myös keittiön kaappien ovet, mistä lähtee sormenjäljet hyvin:) Hauskaa laskiaistiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 9. Onnea 600. postauksesta, paljon olet kirjoittanut mukavia juttuja, kiitos. Jokos James vihelsi? ;D

  VastaaPoista
 10. James on kyllä komia kissa ja se osaa jopa viheltää, uskon niin. Hyvä kuva kissastasi.

  VastaaPoista
 11. Ei tuota Jameksen kuvaa pysty kyllä nauramatta katsomaan =D

  VastaaPoista
 12. Ihana James :-) Kyllä se vihellys sieltä ihan kohta tulee ;-)

  VastaaPoista
 13. Tyhjä pää täälläkin. Tasoissa ollaan! Saattaisikohan Jameksen mukana ololla olla vaikutusta siihen, ettei lintuja näy. Vaikka osaa viheltääkin.

  VastaaPoista
 14. Voi James, kun olet ihana! Jatka vaan vihellysharjoituksia :-) Suloiset lintuset katajalla keikkumassa <3
  Aurinko on ihana kun se paistaa, mutta kuka rontti on mennyt ikkunat likaamaan!!!

  VastaaPoista
 15. Voi James mikä kuva, aivan mahtava! <3 <3

  VastaaPoista
 16. Ei ole todellista, vislaava kissa! Tämä oli päivän piristys:)

  VastaaPoista
 17. Voi James, ihana kissa, voiko olla parempaa ilmettä kissallakaan! Toivottavasti lonkkasi armahtaa edes joskus päivääsi, luukipu on niin kurjaa!

  VastaaPoista
 18. Hurrrjan ihana James ja varsin keväisen näköiset bongaukset! Onnittelut 600. postauksesta, ei ihme että välillä pää tuntuu tyhjälle, ehkä siinä määrässä on ehtinyt sanottavansa aika pitkälle sanottua... :) :)

  VastaaPoista
 19. James on niiin hurrmaava!! ♡
  Onnittelut postausten määrästä :)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)