maanantai 30. maaliskuuta 2015

KEVÄTARVONTA RATKENNUT

Hyvää homenta! Jännitystä...arvontaan osallistuminen päättyi eilen illalla. Uskomattoman paljon oli kiinnostuneita. Mutta eihän tuo ole ihme, sillä niin ihana kirja oli tavoiteltavana. Kiitän suuresti kaikkia osallistuneita. Jotkut myös kirjautuivat lukijoiksi, toivon, että kuitenkin viihdytte täällä muutenkin. Mutta olettepa sitten seuraavissa arvonnoissa valmiiksi lukijoita. 


168 arpaa osallistui. Alunperin oli tarkoitus kirjoittaa kaikki ihan vahanaikaisesti lapuille sitä mukaa kun arpoja haluttiin, mutta putosin kelkasta heti alussa. Niinpä oli tyydyttävä taas Randomin konearvontaan. 
No Random arpoi ekaksi voittonumeroksi 17.....ja se osui BETWEENILLE!!!!Onnittelut Betweenille :D Täytyy sanoa, että voitto meni kyllä oivaan kohteeseen, Between on niiiiin Puutarhaharrastaja isolla peellä.

Kerrotko Between vielä, haluatko ollenkaan peltikylttiä ja jos haluat, niin minkä noista. Kyltit ovat käsitelty sateenkestäviksi, mutta toki sen voi pitkinä sadekausina ja sitten syksyllä ottaa suojaa. Itselläni olivat ulkona koko viime kesän, mutta syksyllä otin varastoon. Osoitettasi odottelen :)

Ja kaikille toivottelen mukavaa päivää räntäsateesta huolimatta. Minä taidan vääntäytyä saven kimppuun. Joka ei vielä ole käynyt VANHASSA SAUNASSA, tervetuloa vierailemaan myös siellä. 

18 kommenttia:

 1. Onnittelut Betweenille! Tällä säällä sauna on tosiaan hyvä paikka, mahdollisimman lämmin sellainen ;-)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! Tuo on todella ihana kirja :))

  VastaaPoista
 3. Todella sinulle between onnittelut kirjan voitosta, kyllä voitto-osoite oli nyt ihan oikea.

  VastaaPoista
 4. Heippodei! Sinä kun aina järjestät kaikkia ilahduttavia arvontoja sun muita täällä, niin muistan sinua ilahdutushaasteella! Sun ei tosin ole pakko laittaa sitä eteenpäin saadaksesi ilahdutuksen. Jos keksit, millä voin sua ilahduttaa niin saat vinkata, muuten tulee ihan mitä sattuu!

  VastaaPoista
 5. Oi, tuhannet kiitokset! Taidan olla vähän väsynyt ja liikuttunut, sillä pakko myöntää, että pillahdin itkuun huomatessani voittaneeni - tällä kertaa silkasta ilosta. Olipa minulla huikean hieno onni. Tuolta räntäsateesta juuri sisälle saapuneena ajattelin vain vilkaista koneelle ennen MasterChef Australian alkamista. Ja saan vielä ihanan kyltinkin kirjan lisäksi. Valitsen vaikka tuon oikealla olevan ruusukyltin, vaikka kaikki ovat niin hienoja. Laitan sinulle yhteystietoni.

  VastaaPoista
 6. No voi krääk, sekö en ollutkaan minä? Oli sitten hyvä, että oli edes Between :-D Onnittelut hienosta voitosta!

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle! En ole tuohon puutarhakirjaan vielä tutustunut, täytyy tehdä kirjastoon varaus. Kiva kun tällaisia arvontoja järjestetään.
  Minulle olikin eka kerta kun käyn blogissasi. Todella viehättävä ja mielenkiintoinen blogi, joten liityinkin seuraajaksi saman tien. Samalla toivotan sinut vastavierailulle: http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/
  Ihanaa ja onnellista pääsiäistä sinulle,

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajalle! Niin olen jo fiiliksissä kesän suhteen että vanhoja kuviakin julkaisin.. Hetki vielä pitää ootella :) Muksaa pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)