maanantai 2. maaliskuuta 2015

PÄIVÄÄ

Hei, kommenttinne taas piristivät Kiitos.
Tuli tekemään taas yhden postauksen. Ei mulla mitään asiaa ole, mutta tulin kuitenkin.
Ei mulla tuohon tylsään möllötykseen varmaan mitään sen kummempaa syytä ole. Mutta kyllä oikeasti ottaa hiemasen pattiin tämä mennyt helmikuukin. Missä olivat kevättalviset aurinkoiset päivät. Luulenpa, että Lapissa. Muutama valoisampi päivä oli, ja ne makasin kuumeessa.  Täällä on jatkuva kaamos, varmaan vielä pitkään.
Mutta jotain iloakin on odotettavissa noin niinkuin terveyden suhteen. Syy lonkkavaivaan on löytynyt ja on odotettavissa, että kipu poistuu viimeistään 20 vuoden päästä, kun selkä alkaa jäykistyä. Joten sitä nyt tässä odottelen....selän jäykistymistä. Eikö olekin ihanaa, sitten voikin jo huoletta käyttää huumelaastareita kivun poistoon, jos kipua vielä jäykistymisestä huolimatta on ;)

Otin pari lintukuvaakin, hienosti onnistuivat ;) Asiantuntijat ovat sanoneet, että nykyään lintupönökuvista on ylitarjontaa, ni mitä niitä kuvaamaan. ku kerran vaikeeta on.
Pirteätä tätä viikkoa teille :)

18 kommenttia:

 1. Upea pönttö, kuin pieni nukkekoti Aurinkoista viikkoa. <3

  VastaaPoista
 2. Hieno pönttö kyllä tuossa kelpaa ruokailla. Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Täälä kaamos hellittäny, mutta päivät ovat harmaita. Parh'hailhan pyryttää jälleen lunta. Upea pönttö linnuile. Piristävää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Tämä jatkuva räntäsade ja harmaus saa kyllä joka nivelen ja lihaksen särkemään ja mielialan nollan alapuolelle. Koitetaan kestää, kohta hikoillaan kamalissa helteissä =)
  Lintukuvasi on yksi parhaista joita olen vähään aikaan nähnyt, en heti edes tajunnut lintua siinä =) Linnut ne jaksaa jo iloita keväästä ja ovat niin touhukkaina, ihme sirputtajia.

  VastaaPoista
 5. Totta tosiaan, aurinkoa tässä jo kaivataan. Tänä aamuna eräs meidän kylän säätieteilijä sanoi, että aurinko olisi tällä kylällä paistanut kuluneen vuoden aikana peräti neljä tuntia. Siis kahden ensimmäisen kuukauden aikana. On se melkoisen vähän. Toivotaan, että kevät tuo tullessaan valoisampia päiviä ja vielä enemmän ainakin minä toivon aurinkoa ensi kesälle.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana linnupönttö.Siinähän itse siivekäskin lentää.Oi jospa se aurinko tulisi...eilen vähän aikaa kurkisti.Kevättä odotellen.

  VastaaPoista
 7. Ihanat taidekuvat! :))
  Onneksi tässä mennään kevättä ja kesää kohden... samalla toivotaan, että se aurinko tulee paistamaan meille normaalia kevättä enemmän!
  - Tsemppiä kipujen kanssa <3

  VastaaPoista
 8. No, päivää!
  Kyllä tuo lääketiede aina lohtusanat keksii!
  Tämäntyypiset kuvathan pärjäävät maailmalla näissä luontokuvakilpailuissa, joten olet ihan kartalla!
  Onpa sievä, kuin sireenimaja!

  VastaaPoista
 9. Pikkasen tylsä toi sinun saamasi selitys. Ei ole kivaa ajatella kipuja vuosikausiksi. Kuitenkin kuvat ovat kauniit. Ja lintulauta samoin. Lintujen pyrähtelyt ovat juuri tuollaisia.

  VastaaPoista
 10. Väärässä olet mörökölli, eivätpä ne ole täällä Lapissakaan olleet. Täälläkin on ollut harmaata, niin harmaata ja sateista, jopa vettä. Yhden käden sormiin mahtuu auringon pilkahdukset, korkeintaan kaks. Tänään niistä toinen! :)

  VastaaPoista
 11. Onpa ihanat lintukuvat ja kaunis prinsessa-ruokinta-automaatti :D. Oletkos koettanut kipujen helpottamiseen osteopaattia, tunnen yhden hyvän, persoonallinen tyyppi mutta apua on tullut. Jatkuva kipulääkkeiden käyttö käy sisukaluille!

  VastaaPoista
 12. Ihana pöttö ja lintukin siellä vilahtaa:)
  No ei paljoa naurata, jos toinen vaiva on parannus toiseen....
  Halaus sinne mörököllille<3

  VastaaPoista
 13. Tämä loputon harmaus on todella ikävää ja masentavaa. Eipä ole tiedossa mikään nopea apu lonkkavaivaasi.

  Söpö lintulauta!

  VastaaPoista
 14. Onneksi kuitenkin otit kuvat lintulaudasta, hieno lauta. Kelpaa siihen orrelle tirpan istahtaa. ♥♥

  VastaaPoista
 15. Mikä vika kuvassa? Kiireinen lintu ja aivan huippuihana lintulauta!!

  VastaaPoista
 16. Näkeeköhän linnut värin? Kissat näkevät vain harmaata, olen lukenut. Mutta ihana rakennelma!

  VastaaPoista
 17. Siellähän se tirppa täynnä touhua ! Kaunis on ruokailupaikkakin, kyllä teidän pihan lintujen passaa :)
  Kurja diagnoosi :( Akupunktio tulee mulle mieleen, mitä suosittelen kokeilemaan, jos ei lääketiede muuhun pysty, kuin noihin sanoihin! Itsellä vaivaa iskias jatkuvasti ja kaikkee on kokeiltu, mut hetkeks vaan helpottaa, nukkumaan meno on pahinta, kun sillon joutaa niitä kipuja kuuntelemaan ;-P

  VastaaPoista
 18. On todella inhottavaa odottaa, että vaivan syy saadaan selville, mutta nyt kun tiedät milloin viimeistään helpottaa, mutta ajattele se voi olla vaikka ensi viikolla tai syksyllä, mistä sen tietää, voi helpottaa piankin, ei lääkäritkään aina tiedä.
  Ihana lintulauta.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)