perjantai 17. huhtikuuta 2015

ANKEETA

Heippa, kiittelenpä taas kommenteistanne. On ne niin piristäviä joka kerta :)

Täällä on ollut nyt hirmuisen kylmää ja ankeeta. Sisäpäiviä tällaiset. Olen onneksi saanut taas jotain aikaan savesta,  sen pläträäminen on niiiiin kivaa.
Päivällä oli taas sovittuna seurantakäynti lekurille. Ei luvannut mitään hyvää, mutta pikkusen kiritellään magneettikuvaan pääsyä. Liikkumiskyky saattaa olla vajavaista vielä kuukausia, totesi mieltäylentävästi hän ;)

Otin kuvan tästä yläkerran ikunasta alaspäin. Näin keväistä ;) Mutta kyllä se lämpö vielä saapuu, ja on niin lämmintä, että valittaa saa :)
Rentoa iltaa teille!

6 kommenttia:

 1. "Omalla" tavallaan tuokin kuva on kaunis... kunhan se sade tajuaa lopettaa ajoissa ;)
  - Toivotaan kauniimpaa viikonloppua, halauksin Marru ♥

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että alkaa olla viimeisiä kylmiä nyt. Toppatakki päällä liikuskelin tänään vielä kameran kanssa. eikä tullut edes lämmin ;-)

  VastaaPoista
 3. Niinpä, luonto tarvitsee sadetta - mutta saisi vähän lämpimämpää olla. Kesää kohti kuitenkin ollaan menossa (kalenterin mukaan ainakin) hurjaa vauhtia. Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi kaikki rähmä tulee nyt eikä kesäkuussa, pirtin lämmöstä on mukava katsella kun sataa...mukava on kaikkea sisällä puuhastella. Tuo selkävaiva ei ole kyllä ollenkaan mukavaa...!!

  VastaaPoista
 5. Häntä pystyyn vaan, parempia ilmoja kohti ollaan sentään menossa ;)

  VastaaPoista
 6. Hiukan on ollut kalsaa, mutta ajattelen samoin kuin Kivipellon Saila, että jos räntää pitää sataa niin parempi että nyt kuin kesäkuussa.
  Vaivojen määrä näyttää olevan vakio, mutta eiväthän ne mitään hauskoja ole. Paranemista sinne teille.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)