maanantai 20. huhtikuuta 2015

Hei,
Viherpajan japanilaisesa tosiaan kävin. Viherpaja raukka on kyllä tosiaan ränsistynyt siitä, millainen se oli parhaina aikoinaan. Kallistahan tuollaisen ylläpitäminen on. Kävin siellä joskus 90-luvun lopulla ekan kerran ja hämmästys oli valtava. Sen jälkeen olen käynyt siellä tämän tästä. Siellä on ihania kasveja ja huomattavasti halvemmalla, kuin muualla. Erikoisuuksiakin löytyy.

Eilen iltapäivällä olin jonkun verran pihalla ja kuvasinkin vähän. Paljoa ei ole uusia kukkivia kuvattaviksi auennut, kun o niin koleaa. Haravoin jonkun verran ja katkoin vielä viimesyksyisiä varsia pois. Sain kyllä jonkun verran aikaan ;) Mitä tehdä maanpinnan peittävälle keuhkosammaleelle? Onko vinkkejä? Olen ananut sen olla, mutta nyt poistin sitä ihan levynä ja laitoin multaa tilalle. Mutta sitä on yhdessä paikassa valtavasti. Olisko hyvä maanpeitto istutusten välissä vai ei?

Eka esikko, Woodland walk avasi ekan kukan.

Unkarisinivuokotkin ovat just parhaimmillaan. Hepatica transsilvanica.

Jee ja nyt innolla postilaatikolle toivoen, että kamera olisi tullut :)

Pirteätä päivää!

11 kommenttia:

 1. Voi, ihana Woodland Walk!! Kylvin sen siemeniä viime kesänä, mutta ainakaan vielä ei ole mitään noussut :-/

  VastaaPoista
 2. Kaunis esikko<3 Minäkin olen kylvänyt tänä keväänä varmaa kymmentä eri esikkoa, vïmeksi äsken syys- ja tähkäesikkoa. Jospa edes joku itäisi kun paljon kylvää;D

  VastaaPoista
 3. Voi Tylsä Mörökölli, kun sun bannerisi on kaunis. Kävin jouluna Viherpajassa ja kauhistelin, kuinka se oli ränsistynyt ja pienentynyt. Ennen oli niin mahtava joulupolku, mahtavasti eri tiloja jne.

  VastaaPoista
 4. Oih, miten supersöpö esikko! Esikot ovat vallanneet sydämeni <3

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat, tuo esikko on niin hurmaava!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kukkia ja hyvin kuvatut. Minun kevään kuvistani tulee aina jotenkin ankeita, mutta olet saanut taustan tosi hienosti.

  VastaaPoista
 7. Ihania kukkia. Katsastelin tänään omia sinuvuokkojani, mutta ei näkynyt muuta kuin lehtiä. Hyvä jos äitienpäiväksi alkaisivat kukkia :)

  VastaaPoista
 8. Kevät ja luonnon herääminen <3 Ihanaa!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)