torstai 2. huhtikuuta 2015

ILOVA JA ILAHDUTUSTA!!

 Kiitos vain hyvistä tarjouksista tuohon edellisen viestin huutokauppaani. Nyt harmittaa, kun kasvia ei olekaan. Tuon nimen kanssa sattui sellainen juttu, että vedin sen äkkipikaa tuolta takaraivostani, ja chinensishän sopii kaikkiin, samoin caerulean jokin muoto. En ollenkaan arvannut, että H.chinensis on oikeasti olemassa ja on juuri synonyymi tuolle H. thibetanus'ille, mistä Cheri kommentissaan mainitsi. 


Hyvänen aika, vieläkö on tuon kirjan vaikutusta tämä riemu. Sitä ei ainakaan ole vähentäneet monien blogien keväiset, ihanat postaukset. Katselen ajan mittaan niitä lisää. 

Mutta..... mitä kummaa tämä iloinen mania pistääkään tekemään....ostelemaan. ei en minä ole kova ostelemaan, kuljen itse vanhoissa rääsyissä, niihin en tuhlaa ja muutenkin olen kyllä nuuka, ellen sanoisi saita, heh. Mutta nyt tämä mieliala pisti mun ostamaan uuden kuvausvehkeen eli kameran. Pääsee kuvaamaan uutta kevättä uusin välinein. Pena tulee taas. Kahta en vaihda Penaa ja ja ja , en keksikään toista. 
Mutta sitten tähän kuluneen viikon suurimpaan ilahdutukseen. Sain Saaripalsta Sailalta aivan ihanan ilahdutuksen. Se on haaste. Kiitos Saila. Ilahduin todella, enkä osaa mitään erityistä toivoa. Olet niin monipuolinen taitaja ja tietäjä, että jätän päätöksen mielelläni ihan sinulle :) Odotan hurja jännitys sisälläni :)

                                  
Haasteen säännöt:
Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Jatkan haastetta Ilonalle Värjärin pata-blogiin  :) Ilona voi halutessaan vinkata minulle vaikka s-postiin, millä haluaa minun ilahduttavan häntä. Muuten tulee summamutikassa kenties mitä tahansa ;)Kivoja pääsiäispyhiä kaikille :)

20 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää tuo Pentax, vau! Mikä sen malli on? Minäkin haluaisin minijärkkärin pokkarin tilalle, aina kun ei isoa järkkäriä jaksa mukana kantaa ja pokkarin laatu on mitä on. Nuorena minulla ehti olla myös pari "penaa", sittemmin vaihdoin leiriä ja nyt on jo toinen Nikon :D Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Pentax KS-1. Pentaxit ovat todella mukavasti naisen kätöseen sopivia. En voi kuin suositella :)

   Poista
 2. Onnea haasteesta! Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ai sitäkö ei ollutkaan ;-) Sitä H. thibetanusta nimenomaan haikailin... Noh, täytynee etsiskellä muualta...
  Keksin juuri sulle yhden ilahdutusjutun, mutta täältä lähtee postit aika hitaasti ja nyt on pyhätkin, joten tarvitaan vähän kärsivällisyyttä!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle kameralle ja paljon iloisia aurinkoisia kuvauspäiviä.

  VastaaPoista
 5. Kamera näyttää hienolta! Sillä on varmasti mukava kuvata.

  VastaaPoista
 6. Onnea uuden kameran johdosta!
  Ja oikein Hyvää Pääsiäisen aikaa sulle tulin toivottelemaan!

  VastaaPoista
 7. Kuvauksellista pääsiäistä :))

  VastaaPoista
 8. Voi että nauratti...nooo aprilli mikä aprilli...tuollainen sininen jouluruusu olisi kyllä aikas ihana... Oikein mukavaa ja aurinkoista Pääsiäistä ja yhdessäoloa Penan kanssa!

  VastaaPoista
 9. Iloista Pääsiäistä Sinulle ☺♪

  VastaaPoista
 10. Mukavaa pääsiäistä uuden Penan kanssa!

  VastaaPoista
 11. Oletko tyytyväinen uuteen kameraasi? Minun omani hajosi eilen, pakko saada uusi mahdollisimman pian. Ei sitä enää osaa mihinkään lähteä ilman kameraa.

  VastaaPoista
 12. Mukavia pääsiäispyhiä myös sinulle :) - Ronja -

  VastaaPoista
 13. Hauskaa pääsiäistä ja mukavia kuvauspäiviä!

  VastaaPoista
 14. kiitos haasteesta Tylsä Mörökölli. hieman tarkennusta eli kirjoitan jostain, mikä minua on erityisesti ilahduttanut vai vain laitan haasteen eteenpäin ja sit ilahdutan jollain tavoin haasteen vastaanottanutta? onko haasteen nimi "ilova ja ilahdutusta", vai oliko se vain Sinun postauksesi otsikko?
  "summamutikas mitä tahansa" kelpaa mainiosti:))
  hyvää pääsiäistä Sinulle!


  VastaaPoista
 15. Oi ja voi, Pena tai mikä vaan järkkäri olisi kyllä niiiiin mukava olla olemassa. Uusia kuvia uudesta kamerastasi odotellen..
  Ja toivottelen mitä mukavinta pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)