lauantai 18. huhtikuuta 2015

TERVEISET JAPANISTA

Pikku-Japanista, joka on Vantaalla, vai onkohan se Tikkurilaa. Tänään piti taas poiketa siellä, mutta nyt siellä ei ollut kovin runsasta kukintaa kirsikkapuissa eikä muissakaan. Mutta ostin sieltä tummanpunalehtisen pylvästyräin. On taas kesällä mukava viedä täyttämään tyhjää paikkaa ulos :) Ja blogin historian ensimmäinen juttu tässä asiassa. Kännykkäkuvat..."loistavaa Lumia-laatua", heh. Nämäkin kyllä kävivät ps:n kautta saamassa vähän kontrastia ja väriä lisää.
11 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Sä harrastat maailmanympärimatkailua, terveisiä tulee milloin Madeiralta, milloin Japanista ;-)

  VastaaPoista
 2. mä luulin et olit ihan oikeesti nousevan auringon maas;) tuol pitäiskin joskus piipahtaa Vantaalla käydes, kuvista päätellen vaikuttaa tutustumisen arvoiselta paikalta

  VastaaPoista
 3. Tykkään tyylisuunnasta, vaikka se onkin haastava saada istumaan suomalaiseen ympäristöön. Tuota kirsikkapuiden kukintaan tavoittelen minäkin :)

  VastaaPoista
 4. ♥paikka taitaa olla Viherpaja? Ihana! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kaunista on , mukavaa kevään jatkoa sinulle

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja hyvinhän nuo kuvat onnistuneet. <3 Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Nuo kuvat taitavat tosiaan olla Viherpajasta, joka sijaitsee Itä-Vantaalla, Koivuhaassa. Helsingin Roihuvuoressa on japanilainen puutarha, jossa äitienpäivän aikoihin kukkivat kirsikat. Sinne olen ajatellut tehdä tänä vuonna retken.

  VastaaPoista
 8. Kaunista! Tikkurila on osa Vantaata, joten molempia voi hyvin käyttää

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)