keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

TODISTETUSTI KEVÄT

Heippa taas!

Kiitos kaikille ihanaisille lukijoilleni kommenteista. Luettu on, moneen kertaan yhdessä ja yksitellen :)
Pupujen varalta täytyy todellakin suojata herkulliset puut ja pensaat jo ajoissa syksyllä. Olen jossain puutarhapostauksessani laittanutkin kuvia, miten suuret alat on tarvinnut aidata ja niiden lisäksi suojataan myös iso liuta yksittäisiä puita. Mustikkapensaat ovat suojattu kaikki yhdellä aitauksella ja kaikki koristeomenapuut myös. Ja kun nämä aidat eivät ehkäise myyrien jyrsimisiä, niin lisäksi on jokaisella koristepuulla rungot suojattu myyräsuojalla. On siinä Ukkoköllillä suojaamista, kun suojattavia on vissiin sata tai ehkä enemmän. Vielä ei olla otettu pois. Tuolla konstilla puput pysyvät suloisina koko elämänsä ajan, niihin ei tule minkäänlaista viha-suhdetta ;)

Mutta nyt ovat viralliset kevääntuojat taas saapuneet. Kaarle ja Kaisa tulivat toissapäivänä. Tämä olisi nyt siis 27. kerta , heh.


Onko toisten mielestä Kaarlella vähän isompi nokka, kuin tavallisesti, vai kuvittelenko vain??? Kuvittelin niin jo viime ja toissa kesänä. Jos on oikeasti isompi, niin sitten on varmastikin sama Kaarle.

 Toivotan vain mukavaa ehtoota, koska luulen, että palaan taas huomenissa :)11 kommenttia:

 1. Ihanat Kaisa ja Kaarle, varma kevään merkki :) Niin nuorekkaita vuodesta toiseen. Aikamoinen puhuri käynyt, mutta niin on kevään lämpöä ilmassa.

  VastaaPoista
 2. Teillä on sitten sorsat kun meidän papalla oli lammas...Oskari nimeltään, vuodesta toiseen! Taljojen määrät sensijaan kasvoivat mystisesti.

  VastaaPoista
 3. Enpä ole perehtynyt sorsien nokkiin, vaikea sanoa Kaarlen nokasta.
  Upea jouluruusu!

  VastaaPoista
 4. Ehtoonjatkoja! Kaarlen nokka ei nyt niin iso taida ollakaan, nättejä ovat talvipuvuissa. Minua on sorsa kerran purrut...lättänällään...ei sattunut!

  VastaaPoista
 5. Upea jouluruusu. Sinulla on lintulemmikit;)

  VastaaPoista
 6. Sinulla on jälleen niin ihania kuvia! Niitä on ilo käydä katselemassa.

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat!
  Meillä kukkii leskenlehdet:)

  VastaaPoista
 8. Kaarlella on vain tuollainen miehekäs nokka! Ja todella upea sininen sävy päässä. Hienot kesävieraat sinulla. Meillä on vaan harakoita, oikea remujengi hengailee taas tuolla pihalla, ajavat takaa kissojakin!
  Hieno jouluruusu!
  Mukavaa tätä päivää :)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)