lauantai 15. elokuuta 2015

REHEVÄISTÄ

Heippa taas,
 On ollut kovin vilkas kesä, enkä ole joutanut koneelle juuri yhtään. Ehkäpä joskus myöhemmin teen muistelon tästä  rehevästä kesästä, jos vain myöhemmin muistan tästä kesästä mitään ;)
Kokeilin kerran tehdä postausta kännylläkin, mutta tuo kuvien lisäämismahdollisuus ei auennut. Olisi pitänyt osata tehdä jotain. Kännyllä olisi joskus nopeata laittaa jotain.

Olen kai joskus ennenkin päästänyt näppiksestäni, että en ole erityisesti unikkojen ystävä. Eikä minusta vieläkään tullut. Mutta alkukesällä heittelin pari pussinpohjallista vuosituhannen alun unikonsiemeniä. Yhdessä pussissa oli poniunikkoa ja toisesa sekoitusta. Unikkoja on kyllä niin satoja erilaisia, tuntuu, että kahta samanlaista ei olekaan :) Mielestäni kuvasinkin niitä paljon, mutta tosiasiassa en kuvannutkaan. Tässä muutama.

Kärhöt ovat kasvaneet tänä kesänä melkoisen muhkeiksi. Kuvassa olevassa kaaressa jotkut kiertävät kaaren yli toiseselle puolelle ja seinääkin pitkin katon rajaan. Ei sen ihan näin pitänyt mennä ;)
Koristusrekvisiitat jäävät piiloon...

Valotolpan kärhö taas ei ole kasvanut ollenkaan tarpeeksi korkealle :)
Tentel ei petä ikinä. Joka kesä se kukkii täysillä melko pienillä kukilla. Nätti. Neito ei tänä kesänä pystynyt kannattelemaan, kiipesi niin korkealle.
Tentelin kukkia
Hagley hybrid kiipeää palotikkailla

Blue Angel
Blue angelia tässäkin, myös jotain muuta. Tuet ovat kadonneet kokonaan. 
Madame Julia Correvon
Kyllä tuoltakin kärhö kukkiakin löytyy, jos tarkkaan katsoo. Olen joutunut viritttelemään joihinkin paikkoihin rautalangasta kulkureittejä. Ensi keväänä täytyy laittaa tukia uusiksi :)

Iloista viikonvaihdetta kaikille, tällaisilla tervehdin tällä kertaa :)

19 kommenttia:

 1. Kaunista ja rehevää on. Mulla kolme Dancing Smile -kärhöä lähti hyvään kasvuun. Sitten yks kaks mustuivat ja kuivuivat kasaan. Saivat kyllä kastelua, joten kuivuus ei voinut vaivata. En tajua...

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkasia minulla jalokärhössä paljon nuppuja mutta ovat kuin homeessa en tiedä mikä vaivaa. Aurinkoista viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Tosi upeita kärhöjä sinulla on. Minun sininen enkelini kukki vain viime kesän ja katosi, se oli huomattavasti vaalean sinisempi kuin sinun ja terälehdet kuin ryppyisestä kreppipaperista tehdyt. Tänä kesänä en saanut uutta, mutta ensi kesäksi teen vaikka ennakkotilauksen johonkin, etten jää ilman. Tänä kesänä kaikki kärhöt ovat kasvaneet tosi pitkiksi, saa olla usein ohjailemassa, etteivät änkeä rivarin katon rakenteisiin sisälle. Tiilikate jättää aukkoja joihin kukat mielellään menevät. Tuo Tentel on erikoisen kaunis kukkainen, hyvää loppukesää sinulle toivottaa Viismummoista.

  VastaaPoista
 4. Käsittämättömän kaunista, juuri sellaista salaisen puutarhan tunnelmaa, josta minä tykkään! Rehevää ja luonto kauneimmillaan. <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista kukkatervehdyksestä ♫
  Aurinkoista viikonloppua ☺~☺

  VastaaPoista
 6. Hurmaava kärhöjä! Eikös köynnökset ole täyttäneet tehtävänsä, jos peittävät tukensa täydellisesti.

  VastaaPoista
 7. Nyt olen ihan sinun kärhöjen lumoissa.

  VastaaPoista
 8. Taidat tosissasi kerätä kärhöjä! Kuten minä ruusuja.
  Ja kiitos huomiosta: Rehevä kesä! Ei sateinen vaan rehevä!

  VastaaPoista
 9. This garden is magical !! I admire your beautiful clematis !!
  Greetings

  VastaaPoista
 10. Köynnöskasvit ovat erityisesti pitäneet tästä kesästä. Voi tuota kauneuden määrää pihallasi!

  VastaaPoista
 11. Kaunista sinulla siellä puutarhassasi.
  Hienot kuvat matkastasi. Kävit Kotkassa niin tuttuja paikkoja. Sinne menemme 2 viikon kuluttua.
  Hyvää elokuun loppupuolta sinne teille.

  VastaaPoista
 12. Omassa puutarhassa se ei näytä niin kaunista, koska ne olivat kauheita helleaalto ja ei ollut sadetta. Tervehdys.

  VastaaPoista
 13. Hienoja kukkia siellä! Mulla ei kärhöt loista tänä kesänä. Just just kukkii Hagley hybrid ja Rouge Cardinal, mut vähän nekin.

  VastaaPoista
 14. Upeita unikoita ja nuo kärhöt, suunnilleen kuitenkin menevät tukia pitkin ja niin rehevästi! Mulla tahtovat nuo jalokärhöt olla niin uppiniskaisia että vaikka kuinka tukee ja laittaa niin ne luikertelevat minne tykkäävät!

  VastaaPoista
 15. ♥oi ihanuuksien ihanuus mikä kukkaloisto!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)