maanantai 17. elokuuta 2015

TIEDOITUS KORKEAPAINEEN JATKUESSA

Loppukesän kukat ovat aloittaneet loistonsa. Pörriäisiäkin on ilmestynyt. Jopa pari perhosta näin tänään. Korkeapaine jatkuu, on lukkiutunut Suomen ylle.
Minulta on pitkin kesää kyselty, pidetäänkö meillä vielä tänä kesänä avoimia ovia. Nyt ihan äkkiseltään korkeapaineen huumaamina päätimme asian. Pidämme portit avoinna ensi sunnuntaina 23.8. klo 12-16.
Tarjolla on retkottavia perennoja katseltaviksi, polkuja tallattaviksi ja metsän puiden tuudittelun seuraamista, punarinnan tirskutusta ja korentojen lentoesityksiä....
Kahvia ja jotain purtavaa on grillikatoksessa tyyliin vapaaehtoinen kahvimaksu. Hörhöjen seuraa ja rupattelua ja ajanviettoa.
En ilmoita tätä kuin parissa paikassa, joten hirveätä ryntäystä ei ole tulossa. Tarjoilumäärän arviointia helpottamaan toivoisin tekstaria numeroon 040 758 4414, ettei käy niinkuin ekaa kertaa portit avatessamme. Odotimme noin kymmentä henkeä, mutta se kertautuikin n. 20:llä.
Pikku taimistoltamme saattaa löytyä vielä jotain mukavaa ostettavaa pieneen hintaan. Jakelen vielä kevään kukkijoita lisää.
ei muuta kuin tervetuloa, jos vain aika antaa periksi. Osoitteen annan vastauksena tekstariin :)


Kiitollisena ja ilahtuneena olen lueskellut jälleen kommenttejanne :D Lokoisaa viikon jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti tulee mukava puutarhapäivä! Kuulostaa ainakin hyvälle! :)

  VastaaPoista
 2. How beautiful !!
  Love these flowers !

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että pidät vielä portit avoinna! Toivottavasti sää on suosiollinen;)

  VastaaPoista
 4. Voi itku, kuinka tämä asia oikein organiseerattaisiin, lauantaina pakotan isännän Elimäelle, sorsastus alkaa torstaina, helppoa ei ole, haluaisin silti tulla...täytynee miettiä ja ottaa viekkaus käyttöön! Toivottavasti sää on kuitenkin suosiollinen, vaikka en pääsisikään!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa, aurinkoista päivää Avoimelle puutarhalle!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa ihanalta idealta. Harmi, että asun niin kaukana

  VastaaPoista
 7. Nyt vain toivotaan sään jatkuvan yhtä kauniina ja aurinkoisena, että vierailijanne saavat nauttia hienosta puutarhastanne.

  VastaaPoista
 8. Voi mahdoton, minkä houkutuksen laitoit. Tulee kyllä vaikeuksia järjestää itsensä puutarhaasi, sillä auto joutuu pajalle, eikä ole varmaa, milloin sen saan. Nyt alkaa hurja säätäminen.

  VastaaPoista
 9. Aurinkoista ja lämmintä puutarhapäivää sinne teille. Puutarhanne on upea.

  VastaaPoista
 10. upeita kärhöjä edellises postauksessasi. toivon aurinkoista puutarhapäivää sunnuntaille:))

  VastaaPoista
 11. Mukavaa puutarhapäivää teille tässä ihanassa säässä. Harmi, että tälle päivälle itsellä on niin monta kilpailevaa menoa.

  VastaaPoista
 12. ♥ihanat kukkakuvat! Mukavaa maanantai-iltaa Mörököllille :)♥

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)