tiistai 20. lokakuuta 2015

BLOGINI TARINA, VASTAUS NAVETTAPIIAN HAASTEESEEN

Ehtoota taasen :)    
Sain tuossa joku aika sitten  Navettapiialta   Blogini- tarina -haasteen. Kiitos Navettapiika, sulla itselläsi olikin aikas mukava tarina. Siihen en kykene ma, mutta yritän.

Haasteen ohjeet ovat tässä:

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).

2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.


3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.


4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.


5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.


No niin, tarina alkaa. Oli synkkä, sateinen ja kolea syyspäivä. Torstai marraskuun 17.päivä. Tässä eka postaus
Oli kutakuinkin mällli olo. Juttelin ystäväni kanssa puhelimessa. Hänelläkin oli mälli olo. Pohdittiin mitä tehtäisiin. Sanoin, että tehdään blogit. Hehhee. Minähän en kauaa asioita mieti enkä suunnittele, joten, kun puhelu loppui istuin koneelle :) Senverran ajattelin mällipäisyyksissäni, että ei kaikkien blogien tarvi olla kivoja. Tästä saa tulla tylsä. Näin tästä tuli Tylsän Mörököllin Blogi. Sellaisena tää on pysynyt. Tästä ei pitänyt tulla puutarhablogia. Mielestäni olin jo tarpeeksi puutarhakuvia syytänyt nettiin eri foorumeilla. Niin vain kevään koittaessa, tänne alkoi tulla myös puutarhaisia juttuja. 
Tänne piti tulla paljon askarteluja. Ensin tässä oli erikseen sivukin askarteluja varten. Näin oikein vaivaa ja tein kuvitetut ohjeet askarteluihin. Noooo....olishan se pitänyt arvata, ei ne juuri ketään kiinnostanut,  joten lopetin sivun. Eka askartelu löytyy tuosta. Muita askarteluja löytyy sivupalkin hakusanan takaa ;)
Senkin olin päättänyt, että mitään perhejuttuja en tänne laita, enkä lastenlapsia. Eikä niitä paljoa ole ollutkaan. Pari terveyteen tai sairasteluun liittyvää ja joku kuvasarja. Kissat ja silloinen koira pääsivät blogiin mukaan. Aluksi täällä oli myös keramiikkaa. Mutta nythän keramiikka on eri blogissa Vanhassa Saunassa Ja niin se vain on jatkunut, sekalaisena....
En ole Instassa, enkä myöskään google plussassa. Yritän tarkoituksella rajoittaa tätä koneella oloa ja netissä näkyvyyttä.

Vaikea on aina keksiä, kenelle laittaisi haasteen eteenpäin. Teinkin nyt niin, että otin haasteen saajat Vanhan Saunan lukijoista. Ja haaste lähtee seuraaville: Maaretille peikkoset-blogiin, Viherrillin puutarhablogiin, Äite puuhailee blogin Tuulalle, Päikälle kukkivaan omenatarhaan

Vanhoja tänne laittamiani kuvia selatessani laitankin nyt tällaisen ennenkin olleen kuvan. Viihtyisää iltaa!

16 kommenttia:

 1. Blogisi on kaikkea muuta kuin tylsä, joten jatka vain samaa tahtia. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 2. ♥niin kiva postaus, tylsyydet kaukana :)

  VastaaPoista
 3. Olihan tämä mukava tarina. Monta mutkaa ja käännettä on näköjään ollu ja niinhän ne ajatukset pakkaa aijankans muuttua. Harva varmasti pysyy aiva alakuperääses suunnitelmas.

  VastaaPoista
 4. Tämä on niin mukava blogi, että tylsyys on kyllä kaukana ja varmasti aika aina muuttaa vähän blogia. Omanikin on elänyt vuosiensa aikana ihan omaa elämäänsä. ja varmasti vähän munkin:)

  VastaaPoista
 5. No joo toooosi tylsän blogin onnistuitkin luomaan :-DDD

  VastaaPoista
 6. Aina vaan on niin mukava lukea sinun mutkattoman mukavaa tekstiä, on kyllä tylsyys kaukana. Mukavasti muotoutunut nykyiseen olomuotoon - eipä sitä välttämättä aloittaessaan tiedä mihin tarinat johtaa:)

  VastaaPoista
 7. Otan haasteen vastaan ja yritän saada kertomuksen aikaiseksi viimeistään perjantaina. Töitä on ollut niin runsaasti, että tämä rakas harrastukseni on ollut vähän takaalalla. Koitan taas tsempata :)

  VastaaPoista
 8. Näitä blogin syntytarinoita on niin kiva lukea.

  VastaaPoista
 9. Kiitos tästä haasteesta! Tämä onkin oikeasti haaste blogini taaperoisuuden vuoksi :)

  VastaaPoista
 10. Oikein kiva ja innostava blogi, eikä mikään tylsä.
  Mullakin on ihan väärä nimi, kun nykyisin en hurahtele oikein mihinkään. Jos jostain sais joskus voimia hurahteluun. Kun innostuis jostain, nyt ollut hyvin mörököllimäistä tää minunkin elämä.

  VastaaPoista
 11. tylsyys täältä on kaukana! Hauska nimi kylläkin:)

  VastaaPoista
 12. Olenkin ihmetellyt, että missä se tylsyys tässä blogissa oikein luuraa. Tylsyys on tässä blogissa kaukana, no tulipa tällekin asialle selvyys.
  Kiva on blogiasi lukea.

  VastaaPoista
 13. Olen aina tykännyt sun blogistasi, osaat kirjoittaa justiinsa niin, että se kiinnostaa!
  ja kuvat sitten onkin ihan , että Wauu!
  Mulla nyt vaan on tällähetekllä vähän kiireistä aikaa, kun tytär sai tyttövauvan, niin siinä olenkin nytten ihan kiiinni, että aika on nyt sitten ihan minimissä täällä blogeissanne!
  Mutta seurailen, vaikken kommentoikkaan aina.

  VastaaPoista
 14. Hauskaa kuulla mistä blogi on lähtenyt ja niin se omalla kohdalla on mennyt, että blogi elää omaa elämäänsä, enkä koskaan tiedä mitä tulee eli ei siis suunnitelmallista. Hauska tuo sana "mälli" täällä taasen se on "mölli". Näin se suomen kieli taipuu moneksi. :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 15. Tämä blogisi on reilun ja reippaan tyylin blogi, jossa on kiva vierailla.

  VastaaPoista
 16. olipa mielenkiintoista lukea blogisi tarina, kiitos siitä!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)