sunnuntai 8. marraskuuta 2015

LÖKÄPÖKSY MANNEKIINI

Hei vain! Olipa taas kivoja kommentteja. Mukava oli lukea toistenkin luistinkokemuksia, ja muistan kyllä, että itsellänikin oli samanaikaisesti hokkarit, kun siskollani oli nämä kaunarit. Niissäkin nilkat muljahtelivat mukavasti. Ja Pauliina, taisinkin päästä oikeille jäljille muutaman hehtaarin metsän taa :D

Innostuinkin jäljittämään tuon Evelina Stierin atelierin netistä. Nyt tekee mieli mennä käymään museossa ja löytää jotain lisää hänestä. Noita hänen ottamiaan kuvia täytyy myös etsiä lisää tuolta piironginlaatikosta.

Mutta nyt minä laitoin itseni maannekiiniksi. Lökäpöksymannekiiniksi. Ujo ja muutenkin arka, muttei laiha, kun ei mahdu peiliinkään kuin puolikas. Noin niinkuin laulun sanoja lainatakseni.

Kehuskelen tuolla esittelyssäni, että teen käsitöitä. Juu teenhän minä, mutta ei niitä tule juuri täällä esiteltyä. Nyt esittelen. Tein samasta langasta kaksi vaatetta. Toisella en tee mitään, sen saa kuka huolii. Siis tuon, jossa on etumus auki. Olen siihen liian paksu. 38 hoikka on siihen sopiva. Pitkäkin saa olla, vaikka 170-senttinen, mutta ei paksu :)Tuo nuttumainen, jossa näkyy ruusu rinnuksessa, joka kuvassa on vinksahtanut reunalle, kun itse vinksotan vinossa. 

Toisen otin jo käyttööni, tuon joka on edestä kiinni, niinkuin tunikantapainen. Molemmat ovat tosi kevyitä, painaa alle 300g. Virkkaaminen on kyllä erittäin nopeaa, tällaista puseroa ei monena iltana tarvitse viputtaa. No niin ja sitten kuvat. Ujo kun olen niin puuteroin kasvoni näkymättömiksi. Toiseen kuvaan sentään laitoin hieman huulipunaa, ja kyllähän tuo selvästi piristi ilmettä :)

     

Noin, nyt on tullut näytettyä hieman käsitöitä. Niiden tekeminen on kyllä mukavaa. Ehkä joskus taas innostun näyttämään. Hei hei, oikein onnekasta ensi viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Upeita mannekiinikuvia ja ihanat neuleet.

  VastaaPoista
 2. Mitenkäs sinä olet onnistunut itsestäsi paksun mukamas aikaan saamaan? Kuvasta päätellen paksuus ei näy ainakaan edestä päin. En suostu uskomaan, että olisit edestä kapea, mutta sivulta valtava... ;-)

  Noinhan sen neuleen kuuluukin istua - höh... :-)

  VastaaPoista
 3. Upeat neuleet ja kumpainenkin istuu sun päälle hyvin!
  Vai et pari iltaa... mulla menee kaikkeen noin työlääseen ikuisuus, ku yritän niitä tehdä :D
  - Oikein mukavaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Onpa kivat neuleet! Nyt ne lämmittävätkin niin mukavasti <3
  Nopsasti olet saanut tehtyä, hyvä sinä <3

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita neuleita! Ja niin kauniisti istuvat ylläsi. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. ♥todella kauniita! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 7. Olet tehnyt kauniit neuleet! Mutta ensin huomasin vain tuon kauniin peilin :-)

  VastaaPoista
 8. kauniit neuleet, samaten tuo peili!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)