torstai 26. marraskuuta 2015

SUUTARIKO MINUSTA TULIKIN?

Kiittelee kisulit kommenteistanne ;) Ei ole ruskea kissu minkään rotuinen. Kahden tavallisen renkolaiskissan jälkeläinen. 10-vuotias tällä hetkellä.

Kenkien tekijä, skomakare :)
Olen parina päivänä nyt ommellut kenkiä ihan vimmalla. Joka vuosi näin syksyllä tulee jokin erityinen ompeluvimma. Näköjään en olekaan kovin paljoa niitä esitellyt täällä, joitakin tyynyjä löysin ja muutaman pellavasydän jutun. Pari vuotta sitten tein Namutötteröitä , tein niitä kymmeniä. Hullua tällainen hullutus.
Olen siis tehnyt tällaisia pehmeitä saappaita joulukukiksi. Ne ovat tyhjiä, ja niissä on toisenlaisesta kankaasta vuori. Ne voi täyttää pähkinöillä, namuilla tai leivonnaisilla tai mitä nyt keksiikin. Saappaiden korkeus on keskimäärin 35cm. Ne ovat tehty pellavasta ja puuvillasta ja koristeltu enemmän tai vähemmän. Joidenkin saappaiden varressa on tasku. sinne voi laittaa vaikkapa joululaulun nuotit, kuten kuvissa.                 Kuvat on tulostettu kankaalle
             Yksityiskohtia


Eikä tässä vielä kaikki. Uunissa on poltossa toistakymmentä kovaa kenkäparia, siis paria. Vintagekenkiä ovat ne. Niistä tuleekin sitten kuvia Vanhaan Saunaan.

11 kommenttia:

 1. Todella upeat saapikkaat! Ja hieno idea kukkasen tilalle :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana banneri ja saapikkaat myös ♥

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea!
  En aio kopioida sitä, sillä en ompele. Sitäkin suuremmalla syyllä ihailen :-)

  VastaaPoista
 4. Oikein mukava idea, herkkusaappaat tuliaisiksi, suutari-puusuutari- taidat olla kangassuutari, hah...niin sen täytyy olla! Nättejä ovat saappaat! Mutta ihania Kissoja Sinulla, siis James ja kaverit! Upeita ilmestyksiä!

  VastaaPoista
 5. Oletpa monipuolinen taiteilija.
  Teillä on luntakin ja niin kaunista.
  hyvää Adventinaikaa teille.

  VastaaPoista
 6. Onpa komeeta jouluisia saapikkaita ☺

  VastaaPoista
 7. Kauniita joulusukkia olet tehtaillut. Noita on kiva antaa vaikka lahjaksi.

  VastaaPoista
 8. Oijoi miten hienoja korkokenkiä ja sukkia.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)