maanantai 14. maaliskuuta 2016

KIVA LÄHESTYY....SITÄ ODOTELLESSA PUPUISTA BIITSILLE

No heipä hei kaikki te ihanat

Aika on taas mennyt harakoille. Monen monet mukavat blogijutut ovat menneet ohi silmieni. Jälkeenpäin kun näen niitä, niin harmittelen. Mutta nyt....nyt päätin itselleni, että mulla on oltava aikaa. Lupasin itselleni, että en mene palkkatyöhön ainakaan ennen syksyä. Olen nimittäin eläkeläinen...ollut jo pari viikkoa. Silti lankesin taas töihin, en vaan osaa sanoa ei, kun tiedän millaista on kun työntekijöistä on pula. Mutta nyt....

Yleensä olen kovin iloisella mielellä postaillessani ja blogikirjoitukset saavatkin iloiselle mielelle. Niin piti nytkin olla. Olin etukäteen ajatellut, että maanantaiaamun juttu mulla on bloggerin avaaminen. Nyt vain en saa iloa mieleeni millään konstilla. Tuskainen ahdistus on sisälläni eilisen Turengissa sattuneen pikkutytön hukkumisen takia. Pakanana en pysty saamaan minkäänlaisia lohduttavia ajatuksia, kuten he, jotka elämän jatkumiseen uskovat. En tunne muuta kuin tavattoman suurta tuskaa, koska näen vain hirvittävän totuuden.

Yritän kuitenkin...
Sain viimeviikolla ystävältäni ihanaiset pääsiäsipuput, silloin olin tosi iloinen
    Mutkin ilonaihetta on ollut. Lauantaina oli ystävän kuuskymppiset. Beac party- teemalla. ain yleensä on vaikeus siinä, että mitäs viemme. Tällä ketaa se ratkesi niin, että menin paikalliseen kukkakauppaan ja toivoin teemaan sopivaa kukkakimppua tai asetelmaa. Luomus ylitti todellakin odotukseni. Laitan tähänkin kuvia luomuksesta. Rottinki veneeseen rakennettu biitsi rantahiekkoineen.     Ihania mehikasvejakin ;)
    Tässä vielä kokonaisuus

         Eikä todellakaan ollut kallis. Pakollakin pisti ajattelemaan, minkä verran itse yrittäjälle jää tästä työstä käteen. ei paljoa.

Vähän apea postaus tänään, mutta kyllä tämä taas iloksi muuttuu.... sitä odotellessa. Kivaa viikkoa teille!


17 kommenttia:

 1. Voi surku mikä uutinen, voimia myös sinulle! Täällä kauppojen ja lööppien ulottumattomissa on siitä helpottavaa, ettei kaikkia uutisia edes tiedä. Netistä kun en uutisia seuraa.
  Elämän on silti jatkuttava, ei me kaikki elämässä olevat voida luovuttaa, vaan elämää on elettävä ja pieniä iloja löydettävä, millä jaksaa. Nuo puput ovat aivan ihanat, tuo takapää :-D Hetki meni tajutessa, että sehän on peräsintupsu ja takakoivet!
  Ja voi hyvänen aika mikä mielikuvitus teidän kukkakauppiaalla, tuo on uskomaton! Ei mikään tavis-kukkakimppu. Ihana idea pitää beach party tähän aikaan vuodesta.

  VastaaPoista
 2. Joo,tosi,tosi surullinen se Turengin tapahtuma =(( surua pitkäksi aikaa miten sellaisesta voi toipua...pääsiäispupu juttu on ihastuttava,kiva tuo pyllöttävä pupu ;) Luomus rottinki veneessä on huippuhieno idea,erikoinen,kaunis .Mukavaa vkon jatkoa,kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
 3. Todella hieno ja inspiroiva kukka-asetelma! :)

  VastaaPoista
 4. Voimia sinulle-itse olen ollut leikkauksessa eikä uutinen ole tavoittanut.Tosi surullista.Kuvasi ovat niin ihku ihania että sain niistä paljon iloa. Hyvää viikkoa sinulle ja aurinkoa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kukka-asetelma, surullistahan tuo Turengin tapaus oli. Ihanat pääsiäispupuset. Hyvää viikkoa:)

  VastaaPoista
 6. Elämä jatkuu ...iloineen ja suruineen.
  Toivon, että pääset tuosta alhosta ylös. Se föhn puhaltaa ainakin vienosti nyt alkuviikosta. Jospa se vähän helpottaa, kun sen turvin voi jo jotain pientä puuhata pihalla.

  VastaaPoista
 7. Söpöjä pupuja, meillä loikkii ihka elävät täällä pihapiirissä, on varmastikin hankipoikasten hankinta-aika.
  Tosi surullinen tuo uutinen Turengista. Viimeiseen asti toivoin, että tyttö ja koirulinsa löytyvät elävinä, mutta ei. Perheelle varmasti raskasta aikaa.
  Upean korin on kukkakauppias sinulle loihtinut, se antaa lahjan saajalle monta ilon hetkeä.
  Aurinko paistaa vielä tänään, nautitaan siitä.

  VastaaPoista
 8. Turengin tapaus oli todella surullinen.

  Toivon viikkoosi aurinkoa ja iloa.

  VastaaPoista
 9. Onpa kauniita asetelmia. Ajelin eilen tyttäreni kanssa Jyväskylästä kotiin päin ja kuulimme radiosta ikäviä uutisia; tuo Turengin tapaus sekä Kontiolahden auto-onnettomuus. Hiljaiseksi siinä menee.

  VastaaPoista
 10. Minullakin tuli kyynel silmään kun kuulin tytön löytyneen. Elämä on kyllä joskus vaan niin kohtuutonta.

  Todella kaunis kukka-asetelma, kukkakauppiaasi osaa asiansa!

  VastaaPoista
 11. Pienen tytön elämän päättyminen, viimeinen matka pienen koiran kanssa, toppasi täälläkin! Sitä tuskaa ja ikävää joka vanhemmille jäi, sitä loputonta surua! Mutta elämä on, sellaista se on ollut aina, elämä ei paljoa kysele!

  Ihanan kukka-asetelman kukkakauppiaasi teki, luovuutta riitti!

  VastaaPoista
 12. Tuo lapsen kohtalo pisti kyyneleet vuotamaan täälläkin. Ei voi kun toivoa sydämestä vanhemmille voimia ja jaksamista surussa.

  Ihana tuo asetelma

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti hauska kukka-asetelma lohdutti. Niinhän se on, että käsillä tekemisestä ei paljoa yrittäjälle jää. Kiinasta saa halvemmalla!

  VastaaPoista
 14. Todella surullinen se Turengin tapaus. Suloiset pupuset olet saanut ja tuo kukka-asetelma on todellinen taideteos. Mukavaa loppuviikkoa kaikesta huolimatta. Liisa

  VastaaPoista
 15. Ihan sanaton olen, ei voi mitenkään ymmärtää miksi näin elämä näyttää nurjan puolensa ja että tällaista voi tapahtua.
  Sinulla on tosi taiteellinen kukkakauppias, tosi kiva ja inspiroiva kukkakori

  VastaaPoista
 16. Lapsen menettäminen on varmasti yksi elämän suurimpia suruja. Aika varmasti auttaa, joskaan se ei tässä vaiheessa varmasti lohduta yhtään.

  Luulin ensin sinun itse rakentaneen kukka-asetelman. Todella hieno. Olisin iloinen saadessani noin hienon lahjan.

  VastaaPoista
 17. Surullinen oli tuo uutinen jonka myös luin. Vanhempien tuska on varmasti jotain sanoin kuvaamatonta. Upea tuo asetelma! Teillä on siellä hyvä kukkakauppias ja floristikin varmasti.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)