torstai 28. huhtikuuta 2016

SAIRASTAMISEN MUKAVUUTTA

Heh, minä maailman negatiivisin otus olen löytänyt sairastamisesta positiivista. Mutta en toki niin paljoa kuin negatiivista. Voi tätä yskimisen määrää, mihin kertakaikkiaan meinaa hikeentyä. Mutta onhan siinäkin hyvä puolensa, käy vatsajumpasta ja kuluttaa energiaa, mitä taas tulee liikaa, kun juo hunajajuomia. Valkosipulia on rouskutettu samoin inkivääriä, liotettuna ja sellaisenaan. Koti tuoksuu varmaan ihanalle. Olon paranemista odottelen. Nyt sentään istun jo pystyasennossa koneella.

Mutta kun en jaksanut istua pystyasennossa ja sohvalla retkottaminenkaan ei tuntunut mitenkään mukavalta, vaikka päälläni olikin kaksi kissaa lämmikkeenä ja viihdykkeenä. Kokeilin ekaa kertaa katsoa juutuupia telkan kautta. No vot! Laitoin hakuun Englihs garden ja tarjolle alkoi tulla vaikka mitä. Niitä riittää siellä vaikka kuinka paljon. Ja tulee nonstoppina, ellei pysäytä. Siellä on uusimmatkin Gardener's Worldit, se minut hämmästytti. Mutta eihän niitäkään kauaa jaksanut kerralla katsella. Mutta ilman sairastamistani tuskin olisin niitä sieltä tullut etsineeksi ja katsoneeksi. Nyt ei enää telkkaan mitään kaipaakaan, kun tietää, että sieltä voi milloin vain katsoa, ja valita mieleisiänsä - mistä maailmakolkasta tahansa.

Laitanpa tähänkin linkin yhteen, missä Carol Klein intoa puhkuen esittelee muuan kivikkopuutarhaa ja muutakin. Nyt taas iski kalliotontin kaipuu ;)

https://youtu.be/mQCND7liErU

Tänään ukkokölli tuli huutamaan mulle, että tule äkkiä katsomaan somaa. No minähän riensin tietämättä mitä somaa pitää mennä katsomaan. Nappasin kuitenkin kameran eteisen pöydältä matkaan. Tällainen soma siellä oli. Pikkuinen metsähiiren lapsonen. Kissat pidettiin tämän jälkeen pitkään sisällä, jotta tämä ehtisi piiloutua.


Kiitos vinkistä linkittää kenkä tuonne kenkäaiheeseen. En ole kuitenkaan jaksanut olla sitä vertaa koneella, että olisin laittanut :(

Viikonvaihde taas likellä, niin ja Vappu. Mukavaa Vappua!

26 kommenttia:

 1. ompa tosiaan söpö. Mukavaa vappua ja toivottavasti paranet pian.

  VastaaPoista
 2. Söpö hiirilapsonen. Pikaista tervehtymistä!

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Josko nuo säätkin tuosta paranisivat.
  Ja iloista vappua myös!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tauti antaa pian periksi.
  Mukavaa vappua.

  VastaaPoista
 5. Kunnon tropit on Sinulla. Eiköhän tuo jo pian antaudu.
  Mukavia simajuhlia!

  VastaaPoista
 6. Hauskaa Vappua. Yhtä söpö hiirulainen, kuin meidän pellolla loikkinut kauriskin. Katalan söpöjä. Minä olisin usuttanut talon kissoja tuon hiiripolon suuntaan ihan surutta. Päästäiset koitan pelastaa kyllä.

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana, uskomattoman hieno kuva! Hellyttäviä ovat hiiret, on ikävä että ne aiheuttavat niin paljon tuhoa ja haittaa, minkä takia ne epätoivottuja vieraita, tosin tämä metsähiiri tuskin sisäoloihin tulee. Mukavaa valpuria ja toipumista!

  VastaaPoista
 8. Voih, pikaista paranemista sinulle! Ihana metsähiirulainen, tosi söpönen :)
  Kiitos, mukavaa vappua sinnekin!

  VastaaPoista
 9. Mukavaa vappua sinnekin! Ja paranemisia!

  VastaaPoista
 10. Paranemista sulle ♥
  Ja hyvää vappua!

  VastaaPoista
 11. Pikaista paranemista! Toivottavasti hiirilapset löytävät turvapaikan metsäpuutarhasta. Ne olisivat soma näky pienten saviolentojen seurana. Hauskaa Vappua, toivottavasti voit vaihtaa hunajajuoman simaan.

  VastaaPoista
 12. Paranemisia, kipiänä ei oo mukava olla ☺♫☺
  Tuosta hiirestä tuli mielehen, kun kuopukseni oli muutaman vuoden ikäinen, tuli hän pihalta oven rakon huutamaan "äiti autotallissa on joku kauhia elään", no minähän odotin näkeväni jo karhun, mutta pieni hiirihän siä vain oli ☺☺
  Mukavaa Wappua ja viikonloppua ~♥~

  VastaaPoista
 13. Söpö hiiri!

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 14. Onpa todellakin soma :) Paranemisia!

  VastaaPoista
 15. Toivonpa, että yskäsi rupeaa antamaan periksi. Ei kiva kevätyskä, jos se kiva on koskaan.
  Taikasanalla sait pikku hiirulaisen noin suvaitsevaiseksi kuvaukseen.
  Mukavaa vappua

  VastaaPoista
 16. Taitaa olla samaa yskivää tautia kuin mullakin, taas tuli vähän takapakkia. Soma on tuo hiirulo. Paranemista!

  VastaaPoista
 17. Ihana killisilmä! Pikaista paranemista toivoo toinen flunssan kourissa käpristelijä!

  VastaaPoista
 18. Suloinen pikkuinen kukkien keskellä.
  Paranemisia ja hyvää vappua.
  Jos jaksat niin tuuppa käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 19. Voi että sinäkin sait sen köhän. Mulla meni viisi köhimisviikkoa.Nyt tuntuu jo vähän helpottavan, kävin jo eilen ja tänään järvessäkin pitkästä aikaa. Luin, että flunssarokote oli väärään flunssaan. En ajatellut, että vatsajumppaa on yskintä, positiivista! Iloista vappua ja paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 20. Toivottavasti flunssasi alkaa hellittää , paranemisa-
  No tuosta hiiren suloisuudesta olen toista mieltä, kun olen niiden pesiä löytänyt alppikärhöstä, sammaleimuista ym. Ei kuki nuo kasvit moneen keväseen, kun niitä ei ole nyyh.
  Mutta iloista vappua hiirillä tai ilman :)

  VastaaPoista
 21. Pikaista paranemista flunssasta,hiirulainen on soma,onneksi ei kisu kerenny napata.Miuta ihan sydäntä särkee jos kissani tappaa pieniä luontokappaleita :/ Mukavaa Vappua!

  VastaaPoista
 22. Hellanlettas sentään :-))! Voi että kun on söötti! Meilläkin om näitä. Jos pidän makuuhuoneen ikkunan auki yöllä, niin silloin, tällöin tällainen söpö istuu Maija-kissan pää yläpuolella verhiossa ja kumpikaan ei toisistaan välitä:-)!
  Oli tosi onnistuneet kuvat!
  Krya på dig!
  /Anja

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)