sunnuntai 18. joulukuuta 2016

JOULUTUNNELMOINTIA

Hei taas,
Täällä minä olen yrittänyt jo pidemmän aikaa saada itseni suggeroitua jouluiseen tunnelmaan. Muina vuosinahan joulu on alkanut jo lokakuussa, mutta nyt se on hieman viivytellyt. Syksyssä on ollut niin paljon kaikenlaista muuta mukavaa.

Olen kuitenkin vähän väkipakolla yrittänyt lietsoa itseni puuhailemaan jotain tunelmaa aikaansaadakseni. Minähän en leivo, juu nou, miten mun leipomisyrityksilleni käy. Ai niin leivoinhan minä. Pataleipää...parikin kertaa peräkkäin. No tietäähän sen ettei se minulla noussut kuohkeaksi ja ilmavaksi, vaikka piti. Ihan oli samaa tiivistä kittanaa, kuin kaikki muutkin mun leipomat vaikka niin tein Siken tarkkojen mittojen mukaan ja sen jonkin toisen, jonka Sikke mainitsi ;)

No tuolla pihalla on kuusi ollut koristeltuna jo muutaman viikon. Siellä alla oleilee kettu ja pari tonttua. Kettu unelmoi joulukinkusta, mutta antaa tonttusten olla rauhassa.

 


 Rapun pikkuikkunaan tein vähän joulua....
 myös lintuhäkin asukkaat ovat hommanneet kuusen ja valoja...

 ...ja tottahan toki Herra puutarhaetsivä on saanut joulurusetin. Hän viettää nyt lomapäiviä, paitsi, että silloin tällöin on kuusikossa kuusikauppiaana Ukkoköllin kanssa :)

Toivotankin kaikille nyt oikein jouluista oloa ja iloa. Hihiii...kohta on kevät, muutama päivä vielä, niin päivä alkaa pidentyä. Hipheijaa! 27 kommenttia:

 1. Heh, joo, mutta kun ensin muutaman päivän ajan päivä vielä lyhenee :-D
  Niin siitä talvipäivänseisauksesta on hiukkasen vaikea iloa repiä. Oikeasti ihmimillinen päivän pituus on vasta joskus maaliskuussa...
  Siellähän näyttää vallan jouluiselta. Puutarhaetsivä on aivan hurmaava ♥

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Se näyttää aika joulukuusen puutarhassa koristeltu helyjä, lumihiutaleet ikkunassa, eikä pentu punainen nauha. Terveisin.

  VastaaPoista
 5. Puutarhaetsivä on vallan hurmaava komeissa viiksissään ja punaisessa rusetissaan. Paljon olet myös tehnyt jouluisia näkymiä.
  Ei kaikkien tarvitse osata leipoa. Yksi osaa yhtä ja toinen toista. Mielelläni minäkin olisin keraamikko, mutta kun en osaa, niin sitten en.

  VastaaPoista
 6. Joulukuusi koristeltuna lumisessa maisemassa - oikein tunnelmallista. Ja löytyy niitä koristeita sisältäkin., ihan lintuhäkkiä myöden.
  Herra puutarhaetsivä on niin tyyriin näköinen punaisessa rusetissaan.

  VastaaPoista
 7. Oh James ♥ haluan pussata valkeita poskiasi!!! ♥♥♥♥
  Jouluiloa ja kevään odotusta!

  VastaaPoista
 8. Oikein virallinen puutarhaetsivä. Hienot joulukoristeet ulkona.

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo sun kisu! Siellä on jo ihan täysi joulu. Jep, kevät alkaa ensi viikolla, kun päivä pitenee ja joulu on lusittu.

  VastaaPoista
 10. Valloittava puutarhaetsivä! Onhan tuo hieno kuusikin ja ne sen alla asujat! Kyllä se tästä jouluksi muuttuu vielä :)

  VastaaPoista
 11. Kiva, kun on koristeltu kuusi pihalla. Kaunis palloineen ja lumineen.

  VastaaPoista
 12. Teillä ei tarvita kuusta sisällä, kun se koreilee jo valmiiksi ulkona. Minä myös odotan talvipäivän seisausta. Siitä se lähtee kohti kevättä. Rauhallistaa Joulunaikaa!

  VastaaPoista
 13. Oi kun sinulla on tunnelmaa pihapiirissä ja sisällä. Minä ennen leivoin joulukakkuja mutta nyt olen siinäkin suhteessa laiskistunut. Voi olla että vielä ehdin ostaa myyjäisistä. Meillä ei ole edes paljon porukkaa syömässä niin mitä turhia. Riisipuuro ja kinkku ja ne perinteiset laatikot ja kylmäsavulohta. Onneksi on luvannut lauhaa just sopivaa ulkoilukeliä uuteen vuoteen asti.

  VastaaPoista
 14. Noita sinun kettujasi kävinkin kesällä katsomassa. Ihania olivat! Hyvää joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 15. Ihania jouluisia kuvia.Tontut ja valotalo on hauskat.Heti ihastuin tuohon pikkumökkiin...ja James se vasta hurmaava onkin joulunpunaisessa rusetissaan.Jouluinen ikkuna on kaunis.Mukavaa joulun odotusta sinulle ! =)))

  VastaaPoista
 16. Kauniilta näyttää. Jamekselle oikein superrapsutukset, komistus<3

  VastaaPoista
 17. Kettu ja Herra etsivä, täydellistä jouluista tunnelmaa.

  VastaaPoista
 18. Satua pitää joulussa aina ripaus olla ja täältä sitä löytyy. Kivaa koristelua, kyllä näillä pitäiis jo joulutunnelmaan päästä.

  VastaaPoista
 19. Kyllä sieltä teiltä joulutunnelmaa löytyy vaikka jaettavaksikin:-)!Ja Herra Etsivä! Voi kissanviikset kun on komea mies;-)
  Ja kyllä niin hienosti koristeltu kuusi kelpaa tontuille ja ketulle.
  Muuten ihan jo toi lumi luo tunnelman.
  Meillä täällä Länsrannikolla on 6+, harmaata ja tihkusadetta. No, siihenkin tottuu;-)

  Oikein hyvää joulua sinne teille!
  /Anja

  VastaaPoista
 20. Mukavaa jouluista tunnelmaa kuvissasi:)

  VastaaPoista
 21. Kiva, kun muillakin on ulkokuusi koristeltuna, meillä pikkuihmiset viettivät viikonloppua ja kuusi sai pihalla palloja oksilleen.. Kauniita ovat koristelusi, kovin on jouluisen ihanaa! Ja kisukin viettää joulua!

  VastaaPoista
 22. Ihanan kuusen olet koristellut ja siellä kettu asustelee :) Aivan mieletön juttu. Kyllä se joulumieli tulee :) Mukavaa joulun odotusta tv Liisa

  VastaaPoista
 23. suloinen etsivä ja ihania koristeita! Rauhallista joulun aikaa!

  VastaaPoista
 24. Komea ulkokuusi ja aivan ihanat ketut! Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 25. Aivan hurmaava puutarhaetsivä sinulla :)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)