keskiviikko 10. toukokuuta 2017

AVAJAISET

Heippa taas kaikki!
Pikkuisen tulen päivittämään ja kertomaan kuulumisia. Saattaa olla niin, että Tylsän Mörököllin elämä päättyy ja tämä blogi loppuu. En kylläkään varmasti vanno, koska voihan olla, että Tylsä Mörökölli herää henkiin taas syksymmällä. Blogi on muuttanut kovasti muotoaan aloittamisen jälkeen. Alkuunhan laittelin monenlaista, askarteluista sisustamiseen. Nyt tämä on muuttunut lähes kokonaan puutarhablogiksi. Mutta elellään kuitenkin näin toistaiseksi.
Olemme saaneet taimiston nyt siihen malliin, että tulevana viikonloppuna on avajaiset. Tervetuloa avajaisiin, jos mahdollista. Kaffia ja pullia on tarjolla koko viikonvaihteen. Taimisto on yleisesti avoinna vain viikonloppuisin, mutta arkenakin saa tulla, kunhan kysäisee ensin olemmeko paikalla. Tein facebookiin sivun Pikkuinen Kasvikeidas. Tervetuloa tykkäämään, niin pääset seuraamaan päivityksiä. Laitan tähän myös linkin kasvilistaan. Kasvilista Listassa ei ole läheskään kaikkia kasveja, mitä löytyy. Tämä jääkausi on ollut tänä keväänä vallalla muuallakin kuin täällä meillä ja se on vaikuttanut kasvien kasvuunlähtöön kaikkialla.
Suurinta osaa kasveista olemme vielä joutuneet pitämään kasvihuoneissa, mutta viikonvaihteeseen mennessä kaikki olisi kuitenkin saatava ulos.
....ja tämähän on vartioitu alue ja vartijasta on oltava tiedotuskyltti.
   Tämä Amerikankullero ei piittaa jääkaudesta. Se on alkanut kukkia lumikerroksista ja rakeiden piiskaamisesta huolimatta.
Tällaista tällä kertaa....palailen taas paremmalla ajalla :)  Jospa me kuitenkin saisimme vielä lämmintä kevättä ja jatkoksi vielä kesän :)

14 kommenttia:

 1. Kaunis tuo amerikankullero. Täytyy pikaisesti koittaa tulla Kasvikeitaalle, vaikka listasta päätellen se voi olla vaarallista ;)

  VastaaPoista
 2. Vautsi, taimisto aukeaa. Täytyypä pistäytyä, mahtava kasvilista.

  VastaaPoista
 3. Vai sellaisia kuulumisia tänne! Toivottavasti blogi ei lopu kumminkaan! :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Oma taimisto on nyt teillä. Onnea uuteen businekseen! Sinne pitää tulla käymään. Ehdin jo liittyä facebookporukkaan. Nähdään!

  VastaaPoista
 5. Oh-hoh mitä kuulumisia, vau! Onnea ja menestystä!!

  VastaaPoista
 6. Sillä lailla:) Onnea ja menestystä taimistollenne!

  VastaaPoista
 7. Hyvää avajaispäivää! Harmi, että en pääse heti tulemaan. Ehkä vasta sitten kesäkuussa.

  VastaaPoista
 8. Uudet tuulet puhaltelemassa? Onnea ja suotuisia tuulia.
  Käyn facebookissa tutustumassa.
  Tuollainen amerikan kullero vois viihtyä minunkin pihassani.

  VastaaPoista
 9. Onnea avajaisiin!!
  Löytyiskös teiltä kevätruusuleinkkiä (adonis vernalis)?

  VastaaPoista
 10. Onnea ja menestystä taimistolle! Kivaa kesää!

  VastaaPoista
 11. uusi aluevaltaus, upeaa kerrassaan! kai meille monelle käy niin, et blogin alkuperäinen ajatus muuttuu, minusta se on vain piristävää et kirjoitellaan monipulisesti erilaisista asioista. hyvää ja hieman aurinkoisempaa heinäkuuta!
  ps lähettämäsi jouluruusu edelleen elosssa, mut se ei tahdo kukkia minulle

  VastaaPoista
 12. Onnea taimistollesi!! Olet ahkera! Mutta älä ihan kokonaan blogiasi lopeta. Nyt on vamraan kaikki puutarhurit olleet hiljaisia blogien suhteen ja varsinkin lukemiseen. Kesä on niin täyttä!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)