maanantai 29. tammikuuta 2018

MIETINTÄMYSSY

Heippa, onpa kiva, että olette noin kiinnostuneita arvonnastani. Kiitos kaikille❤ Vielähän on tämä viikko aikaa😉
Minä tässä istuessani laitoin mietintämyssyn päähäni ja mietin, että jospa laitan viime kesästä kuvia aina kuukauden kerrallaan. Ensimmäisenä tuli toukokuu. Viime toukokuussahan olin kyllä tehnytkin jo postauksen, joka koski lampeen tulleita telkkiä, joiden toivoin asettuvan asumaan. Mutta toukokuussahan lampi vielä jäätyi ja silloin telkät lähtivät etsimään parempaa paikkaa.

Toinen asia, mitä mietin, oli sellainen, että jospa siirtyisin nykyaikaan ja postailisin tulevana kesänä kännykällä, kertoen lähinnä kasveista. Nyt kun kännykkäni vihdoin suvaitsee toimia, ainakin tällä hetkellä. Sillä saisin ehkä hieman nopeammin ja sujuvammin siirreltyä kuvat, kun ei tarvitse olla koneella pienentämässä ja pakkailemassa. Lähinnä kasveista siksi, että täällä on jo puutarhakuvissa kovin paljon yleiskuvia. Vai tekisinkö vallan toisen blogin, mitenkähän kannattaisi, mielipiteitä saa esittää 😏 Uutta on pihalle tullut ja on tulossa vieläkin, niistä jotain voi näkyä jo seuraavien kuukausien kuvissa. Mutta näin siirryn nyt viime toukokuun kukintaan 😊


Anemone narcissiflora, Narsissivuokkko


Iberis sempervorens, talvisaippo
           
Syneilesis aconitifolia

Mukdenia rossii

Lisää kuvateksti


Keltaiset tulppaanit lisääntyvät valtoimenaan vuosi vuodelta. Taustalla näkyy vielä suojaverkkoja.
40 kommenttia:

 1. Ihana, jos jatkat bloggaamista jossain muodossa :) Tee niin kuin parhaaksi näet, tämä tai uusi, aion lukea ja nauttia kuvistasi :)

  VastaaPoista
 2. Aah, mitä kuvia. Kyllä kukat voivatkin olla kauniita.

  VastaaPoista
 3. Kyllä näin upeita kevätkuvia katselisi vähän useamminkin!

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! Kyllä mahtuu samaan blogiin yksittäiset kukkakuvat kuin laajemmatkin kuvakulmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin taidan jatkaa. En vain tiedä kuinka paljon kuvia blogini vielä jaksaa kantaa 😁

   Poista
 5. Ihanat kukkakuvat.
  Jatka niinkuin parhaaksi näet-

  VastaaPoista
 6. Voi mahoton miten upeat kuvat!!!

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit ja hyvät kuvat. Olen sitä mieltä, että blogissasi voi ihan hyvin olla niin yleiskuvia kuin yksityiskohtaisiakin otoksia.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia tosiaankin kuten aina ja olen valmis katsomaan niin yksityiskohtaisia kuin yleiskuviakin samassa blogissa, onhan se mukavaa vaihteluakin ilman muuta! Miten kaunis onkaan tuo valo kuvissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saila, yleensä kuvaan hyvän valon hetkellä. Täällä kotona se on mahdollista 😁

   Poista
 9. Niin hyviä, kauniita kuvia ja monta sellaista kukkasta, joita ei omasta pihapiiristä löydy! Katselen ilolla, laitatpa minkälaisia otoksia vaan!

  VastaaPoista
 10. Oi, miten upeita kuvia ihanista kukkasista.
  Yhdyn edellisiin eli samaan blogiin sopii hyvin yksittäiset kukkakuvat kuin laajemmatkin näkymät. Katson ja luen joka tapauksessa, joten sinä päätät järjestyksen.

  VastaaPoista
 11. Oih ihania kuvia, ja rakastan toukokuuta, syntymä-kuukauttani <3

  VastaaPoista
 12. Ai sentään, miten se tässä kohtaa tuntuu melkein sadulta tuo kaikki ihanuus, mikä on vielä edessä! Kevät/kesä/syksy v.2018 ! Sitä odotellessa, onneksi tammikuu meni melkein jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kesällä ja talvella on niin valtava ero, että talvella ei voi todeksi uskoa kaikkea sitä kesäistä 🙂

   Poista
 13. Aivan ihastuttavia toukokuun kukkia!
  Nämä lähikuvat ovat niin kauniita. Mutta teidän piha on niin upea, että siitä voisi olla myös kuvia. Pääasia, että postaat meille.

  VastaaPoista
 14. Kiitos Irene, kyllä tämä bogi jatkuu, ehkä harvakseltaan postailen, mutta kuitenkin...

  VastaaPoista
 15. Voi valtava sentään, mikä kukkarunsaus jo toukokuulla!
  Kyllä kai kännykkäkuvat ja postaaminen kännykäälä on helpompaa, mitä kameralla ja sitten tehdä kuvien siirtoa. Sulla on varmaan tehokas känny, että saat tämmöisiä tasokkaita kuvia. Tässä olevat kukkakuvat ovat todella upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun poikkesit katsomaan, aimarii. Nämä viimekesäiset kuvat on kameralla kuvattu. Tulevaisuudessa ajattelin alkaa kännyllä postailemaan 😁

   Poista
 16. Kukat eivät ole koskaan tarpeeksi. Nyt he ovat kauniita kuvia, mutta jotkut vielä ja ne ovat puutarhassa. Terveisin.

  VastaaPoista
 17. Oijoi, tulee niin kesänkaipuu kun kuvia katselee. Tai oikeastaan, alkaa tekemään mieli päästä KEVÄÄSEEN. Lempivuodenaikani, rakkain 😍💕 Kun purot solisevat, linnut alkavat saapumaan ja visertelevät puissa, pienet nuput ilmestyvät puihin ja puskevat maasta.. niin äärimmäisen ihanaa aikaa!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)