perjantai 16. joulukuuta 2011

MAKROKUVA

Kiitos Risusydämen Marjalle opastuksista :) Osallistun nyt tuohon Makrokuvaleikkiin tällä kenkäkuvalla. Tämä kenkä on Venuksen.

4 kommenttia:

 1. Kiva ja erilainen kenkä, ei mikään tavislenkkari:)
  Vielä vähän lisää "opastusta":
  Kun osallistut haastejuttuihin, kannattaa linkittää osallistuminen juuri siihen nimenomaiseen postaukseen. Jos linkität blogin osoitteen siihen haasteeseen, voit olla tehnyt uusia postauksia sen jälkeen ja silloin sieltä haasteblogista ei pääseekään suoraan osallistumispostaukseesi, vaan siihen viimeksi tekemääsi....
  Eli esim. tässä makrohaasteessa klikkaa hiiren vasemmalla näppäimellä tämän postauksen otsikkoa ja valitse se kohta "kopio linkin osoite" ja liitä se sitten sinne haasteblogin "yor URL-kohtaan"
  eipä taida olla mitään selkokieltä tuokaan selitys, mutta toivottavasti pääsit perille mitä tarkoitin :))

  VastaaPoista
 2. Kivan erilainen vastaus tähän valokuvahaasteeseen.
  Terävä, tarkka kuva, upeat värit ...
  Kiva, kun makroilevaan joukkoomme tulee uusia kuvaajia :)

  VastaaPoista
 3. Hauska näkemys kengästä ja hyvä kuva. Risusydämen Marja kirjoitti asiaa. Kuvahaasteissa on nyt kaksi Sirpaa - mutta ei kai se haittaa.

  VastaaPoista
 4. Hieno idea ja toteutus!
  Minä laitan linkin niin, että avaan haastepostauksen sieltä hallintapaneelin kautta
  klikkaamalla "hallitse blogeja" sitten "muokkaa tekstejä" ja klikkaus "näytä" juuri kyseisen haastekuvan kohdalta silloin se aukeaa yksin ja
  sivun vas yläreunassa on http://osoite juuri siihen kuvaan ja tekstiin. Hiiren oikealla "kopioi" ja se sitten "tulosta" siihen "your url.." kohtaan.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)