perjantai 6. tammikuuta 2012

LOPPUJAINEN

Tämä on siis joulunajan loppujainen. Oikein mukavaa kevään odotusta kaikille ja isot kiitokset uusista kommenteista ja uusille lukijoille sydämelliset tervetuliaistoivotukset. Tämä blogimaailmahan tempaa aika pahasti mukaansa. Jatkuvasti löytyy uusia blogeja ja joka blogissa on kivoja uusia leikkejä; haasteita, tunnustuksia,arvontoja, nappaa nappeja ym. Laitoinkin tuonne kysymyssivulleni pari kysymystä, jotta voisin tulla mukaan joihinkin "leikkeihin". 
Laitan yhden kesäisen kukan kiitoksen osoittamiseksi. Samalla laitan pikku tietovisan. Tunnistatteko kasvin?

4 kommenttia:

 1. Hmm... Onko tuo se suokasvi, Raate vai menikö ihan metsään? Lukitsisko vastauksen vai tarkistaisko googlella... Jään kuitenkin odottelemaan sun tuomiotasi ;)

  VastaaPoista
 2. Loistavaa Maikki. Hienosti tiedetty...läps läps läps...taputuksia :-D Itse en olisi varmaankaan vielä muutama vuosi sitten kukkien lähikuvasta tunnistanut. Lehdet ovat niin erikoiset, että niiden perusteella on helppo tuntea.

  VastaaPoista
 3. Tuttu kukka suolla kulkijalle. Raate on herkän kaunis kun sitä lähemmin tarkastelee. Herkkyys näkyy tässä kuvassa hienosti. Kurkistus kesään...

  VastaaPoista
 4. Juu, suollakulkijat, -varsinkin pohjoisemmassa osassa maata- ovat varmaankin nähneet tämän huomiota herättävän kauniin kasvin. Itse en ole ikinä nähnyt luonnossa, meillä se kasvaa ja leviää lummelammikossa.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)