torstai 12. tammikuuta 2012

Päivän peili

Kiitos kaikille kommentteja kirjoittaneille. Ihanaa löytää siten teidänkin blogeja, muuten saattaisivat jäädä löytymättä. Olen ehtinyt nyt vain vilkaista, mutta tulen kyllä vierailuille paremmalla ajalla. Kiitos myös uusille lukijoille ja tervetuloa :) Hauska nähdä, että on toisiakin vastarannakiiskiä ja Mörököllejä :-D

Tuosta peilimaailmassa näkyvästä tapetista oli tullut kommenttia. Sen tarina on tällainen. 80-luvun alussa tarvittiin tapettia eteiseen ja tämä säväytti. Ne olivat lähes ilmaiset rullat tapettiliikkeessä, kun niitä ei ollut kukaan kelpuuttanut. Uskon aika lujasti, että ketkään muut kuin Mörököllit ei näin rajuja huolisikaan.

Nyt sitten vihon viimeinen Päivän Peili-lähetys (ainakin tällä erää)
Tässä peilissä on pikkupeili jokaiselle vuoden päivälle useammaksi vuodeksi. Tässä kuvassa siitä nyt ei näy muuta kuin valoja ja lunta, mutta tarkoin katsellessa siellä voi nähdä vaikka mitä :)


Yksi kuva eilisiltaisesta kuusta ja tammesta. Siis tammikuu. Mistähän tammikuu on saanut nimensä? Kyllähän sen tietysti Vilikuna jossain on selittänyt, mutta eipähän ole jäänyt mieleen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)