tiistai 20. maaliskuuta 2012

KEVÄISTÄ ARVONTAA LUVASSA


Nyt julkistan lupaamani arvonnan. Palkinto sisältää Tämän kasvin juurellisen, hyvän jakopalan, Herttalyhdyn pistokkaita, kirjavalehtisen pelargonin pistokkaita (kasvaa muuten helpolla puuksi, kukat pinkit), Kirjojuorun (Tradescantia zebrina) pistokkaita ja purppurajuorun (Tradescantia pallida) pistokkaita. Siemnpussit seuraavista kasveista, Tuoksureseda, Kuuruoho, Hunajakukka ja Punapietaryrtti (entinen nimi punapäivänkakkara).

Kaikki ovat tosi helppoja kasvatettavia. Pistokkaissa on varmaankin jo kaikissa juuria, paitsi Herttalyhdyn, jonka oksia voi laittaa suoraan multaan.  Kuuruohon siemenet ovat kuvassa olevasta voimakkaan purppuranvärisestä lajista. vink vink: Sekä kirjojuoru että purppurajuoru ovat hyviä kasveja amppelikasveiksi kesällä ulos tai tuomaan mukavaa väriä perennapenkkeihin joko ruukussa tai istutettuna. Sitä kannattaa lisätä itse pistokkaista kesää varten. Kuukkeloimalla tulikin kuvia, missä nuo ovat maahan istutettuina ;) Kun en itse harrasta kesäkukkia juuri ollenkaan, niin käytän monia huonekasveja kesäkukkien asemasta ;) Punapietaryrtti on väriseosta, joten siitä tulee eri punaisen sävyjä.

Suoritan arvonnan heti, kun on 45 kirjautunutta lukijaa ;) Viimeistään 30.3, jos lukijoita ei kerry toivomaani määrää. Lähetän heti, kun sää sallii. Kaikki kirjautuneet lukijat saavat osallistua yhdellä arvalla, ja jos linkittää blogissaan niin kahdella :)  Ja sitten osallistumaan. 
ps. Jos voittaja ei halua jotain näistä kasveista, ehdotan muuta kasvia tilalle ;)


23 kommenttia:

 1. Kivaa, arvontaa luvassa :).

  Lupasin vastata viikon sisällä hyvän mielen haasteeseen. Apua, jokohan se viikko hurahti. Vastasin juuri yhdellä hyvän mielen elämyksellä, kelepooko näin koska olen vastannut aiemmin jo kymmenellä. Kiitos haasteesta! Ja kiitos arpajaisista. Ne ovat aina kivoja.

  VastaaPoista
 2. Voi miten hartaasti toivon voittavani tämän. Kissat pisteli talven aikana melkein kaikki sisäkukkani poskeensa ja tuossa näyttäis olevan semmoisia, jotka ehkä pärjäis meilläkin.Kissanminttua meillä kasvaakin pihalla, kunhan lumet vain sulais päältä pois. Minulle sitten kaksi oikein onnekasta arpaa :)

  VastaaPoista
 3. Kasveja... eihän niitä voi koskaan olla liikaa ;)) Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana palkinto,kahdella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 5. Just eilen aattelin,että mistä saisin pistokkaita :) Voi jukra,millaisia ihanuuksia!! Mä tahtosin nuo kaikki...kaksi arpaa,linkitän hetimiten...

  VastaaPoista
 6. Mahtava arvonta!!!!

  Arvalla mukana...

  VastaaPoista
 7. Toki mukaan arvontaan kahdella ja peukut ja varpaat pystyyn että onnistaa!! Ihana palkinto!

  VastaaPoista
 8. Kiva, että on tämänkin verran kiinnostuneita. Milläköhän kiinnostaisin sitä lisää....hmmmmm... taidanpa tietää yhden kasvin lisää. Postaan sen jossain vaiheessa :) Lastu, ei kai tuo mitään haittaa, vaikka haasteita ei aina jatkakaan, varsinkin, jos samanlaiseen on jo vastannut :) Minä ainakin pidän niitä jonkin sortin leikkeinä (olenkohan väärässä), enkä varmaan aina itsekään ehdi vastata kaikkiin ;)

  VastaaPoista
 9. Hmmm..."kaikki kirjautuneet lukijat saavat osallistua yhdellä arvalla". Meikäläisellä kun on tämä kirjautumattomuusideologia niin en sitten taida päästä osallistumaan, vaikka tunnistaudun vakituiseksi lukijaksesi? Kivoja palkintoja kyllä olet keksinyt, ihan parhautta :)

  VastaaPoista
 10. Kivat arpjaiset. Linkki minun on laitettava tekstien sekaan, kun en täällä läppärillä osaa etsiä kuvia kansioista. Kuvat blogiini olen saanut siirrettyä suoraan Picasasta. Niin, että tämmöinen tumpelo.

  Haastettasi en ole unohtanut. On ollut vähän vipinää päivissäni täällä etelässä.
  Blogivierailunikin on ollut minimissä.

  Hyvää viherpeukalokevättä!

  VastaaPoista
 11. Uusi lukijasi onnenarvalla mukana =D

  VastaaPoista
 12. Mukana haluan mäkin olla tietenkin!

  VastaaPoista
 13. Osallistun ihanaan arvontaan yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa!
  =) Iloista ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 15. Tylsä Mörökölli,

  Sinullakin on aktivoitunut tuo rasittava robotti-tarkstus. Minulla se oli mennyt itsestään päälle vaikka olin asetuksista sen jo kerran poistanut...

  Jos haluat sen poistaa niin aina vaan kivempaa kommentoida, =)

  VastaaPoista
 16. Kiva kun kerroit Karoliina. Olenkin ajatellut, että mitähän kommentin kirjoittaminen tänne vaatii. Muutin tuolla asetuksissa sen minkä pystyi. Onkohan nyt helpompaa? On tosiaan aikaa vievää täytellä aina nuo kaikki kommentoidessa ;)

  VastaaPoista
 17. Ihana kilpailu! Uutena lukijana yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 18. Kiva kilpailu. Ajattelin olla se 45;s lukija.
  Arvonnassa mukana yhdellä arvalla:)
  Linkittäisinkin, mutta jos arvot heti, niin sehän on turhaa.

  VastaaPoista
 19. Voi Wau!!!

  TUlin tänne ihmettelemäään että mitä olen voittanut.
  Kaikki nuo kasvit ovat mulle tuntemattomia, pelargoneja lukuunottamatta joita nyt koitan (1 sorttia) itse kasvatella siemenistä...

  Saanko siis noista kaikista pistokkaita? En voi uskoa hyvää tuuriani =) =) =)

  VastaaPoista
 20. En tiedä vieläkö ehdin mukaan. Kyllä pistokkaat kelpaisivat. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varmaan käynyt joskus blogissasi kommentoimassa mutta en sitten ollut kirjautunut lukijaksi. No nyt olen :).

   Poista
  2. Kiitos Beate lukijaksi liittymisestäsi.Ikävä kyllä myöhästyit tästä arvonnasta. Tuolla myöhemmin on postaus "Arvonta suoritettu", jossa voittajaksi valikoitui Karolina. Mutta toukokuussa lupasin pitää uuden, joten seurailepa, jos haluat pihakasvienkin alkuja :)

   Poista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)