maanantai 5. maaliskuuta 2012

THE KEVÄTFIILIS

Taannoin oli kalluppi, mikä kevätkukka aikaansaa sen suuren kevätfiiliksen. Leskenlehti voitti. Leskenlehti on kyllä minustakin oikea kevään airut. Jotenkin mulle tulee ilmapalloinen ja lämmin fiilis leskenlehden kuvankin nähdessäni. Taitaa kukkia vapun aikaan ;)


Aika ihana on tämäkin keväinen luonnon sipulikukka, pikkuruikkuinen lilja, Pikkukäenrieska


 Toin eilen sisälle pajunkissoja ikivanhaan teekuppiin. Kärpänenkin pörisi jo ikkunasssa, joten laitoin hänelle torpan asunnoksi. Toimii samalla oasiksen painona kupissa.

.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, kärpänen sai asunnon :))
  Kyllä niitä ekoja leskenlehtiä malttamattomasti aina keväisin yrittää tiirailla tuolta teiden varsilta.....

  VastaaPoista
 2. Kauniita kevätkukkia... Minä olen kyllä krookusten perään :-))
  Tuo pajunkissa asetelma kahvikupissa on huippu!!! Niin ihana idea että nappaanpa sen pääsiäiseksi meillekin :-)) Kiitos inspiraation jakamisesta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos viesteistä :) Tiesittehän, että pajunkissaoksille ei kannata laittaa vettä? Varoks laitoin tähän, koska niin moni ihmettelee sitä, kun kerron tämän ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos inspiksistä. Ja tiedosta: enää en juota pajunkissoja :). Ne saavat nyt meillä myös tästä lähtien uuden astian, niin on asetelma vanhassa teekupissa muistoisen suloinen.

  VastaaPoista
 5. Iiii-iihana tuo teekuppi pajunkissoineen:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Kiva jos kevätfiilis tarttui edes vähän ja inspistäkin tuli. Jos pajunkissoille antaa vettä, niin ne pörhistyvät ja alkavat pölyttää. Nättejä ovat toki sellaisinakin ---tosi nättejä ;)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)