keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

KEVÄISTÄ ON

Tänään jatkan aamupäivällä huonekasvien hoitoa ja samalla saan nurkkia puhtaaksi. Eheeeeei -koska olen Mörökölli ja vastarannankiiski, en vaihda multia mihinkään. Vanhimmat ovat olleet samassa mullassa kolmattakymmentä vuotta :) Suihkutan ne ja kastelen kunnolla sekä annan reilun peruslannoituksen niille, jotka sitä tarvii. Huomasin, että brunfelsia on täynnä nuppuja ;)
Kasviaiheinen arpajainen muhii mielessä. Ajatuksena on laittaa sellaisten helppojen kasvien pistokkaita, jotka ovat varsinaisesti huonekasveja, mutta kesällä toimivat hienoina kasveina pihalla tai parvekkeella + joitakin siemeniä + jotain muuta :) Kohtapuoliin sen julkaisen. Laittaisinko taas etapin? 45 kirjautunutta lukijaa, niin sitten posahtaa. Kelien salliessa voin sitten lähetellä.

Oikein pirteätä keskiviikkopäivää kaikille. Tää lähtee taas iltavuoroon töihin, kunhan on nuo pari nurkkaa siistitty ;)

Tässä nuo joutsenten kakarat isompina perhepotretissa:)

6 kommenttia:

 1. I love the photograph of the swans.
  Liz @ Shortbread & Ginger

  VastaaPoista
 2. Thank you Liz. Here neaby is a park named Aulanko, and the swans live there in summers and after many many years they managed to get babies :)

  VastaaPoista
 3. Istutin tänään yrttejä isoon laatikkoon ikkunalle, näyttävät ja tuoksuvat ihanille. Kasviaiheinen arpajainen kuullostaa hyvältä, mitä se sitten onkaan :)

  VastaaPoista
 4. Kevätauringon noustua vähän korkeammalle alkaa multasormia jo syyhyttää. Vaihdoin kukkaruukkuihin mullat ja selasin puutarhaliikkeen esitettä innolla ympyröiden ne perennat, joita on ihan pakko tilata. Kiva jos pistät arpajaiset pystyyn!

  VastaaPoista
 5. Arpajaisesi kuulostavat kivalta! Hieno kuva joutsenperheestä. Aulangon puisto oli mullakin vaki retkikohde, kun asuin Hämeenlinnan lähellä.

  VastaaPoista
 6. Matkalta tuodut siemenet odottavat vielä kylvämistä, jännittävää nähdä, mitä niistä nousee. Kaupan basilika tuoksuu ikkunalla. Odotan arpajaisia.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)