keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

FA-alkukirjain haaste

Finaali, fantastinen, follikkeli, fillari, farkut, fuuga, fagotti, fani ---ei ihan helppo aihe. No laitan tämän FA-unaan kuuluvan otuksen, joka nauttii FAntastista lounastaan. Olisin voinut laittaa jo HÄ-alkuiseenkin, mutta tuli laitettua muuta.


Alkukirjain haasteen kuvia löytyy täältä

11 kommenttia:

 1. Kuvat ovat kyllä hienoja ja taitavasti otettuja!

  VastaaPoista
 2. Komea näyte FAunasta ihan FAntastinen!

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat tosiaan, vaikka tuota faunaa mielellään katseleekin vähän kauempaa.

  VastaaPoista
 4. Hei Mörökölli, saat muuten oikean linkin, kun julkaiset tekstin, sitten avaat sen julkaisun otsikosta ja kopsaat siltä sivulta osoiterivin linkkiin laitettavaksi (tämän näköinen:http://morokollinblogi.blogspot.com/2012/04/fa-alkukirjain-haaste.html):)

  Ja Vuodatuksessa saat sen kommenttiin niin, että et lähetäkään kommenttia sillä perusasetuksella vaan laitat ruksin kohtaan 'Nimi/URL-osoite' ja kirjoitat sinne nimimerkkisi ja lisäät postauksen osoitteen, jolloin linkki vie suoraan postaukseen myöhemminkin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne, arvostan niitä suuresti. Inkivääri, kiitos. Juuri noin teen ;) Taisin olla nyt niin hätäinen, etten joutanut odottaa tuon koko viestin aukeamista kunnolla, ennenkuin kopsasin osoitteen ja näin ollen siihen ei tullut koko viesti. Vai mikähän oli, en tiedä varmasti, mutta hätäinen muistan olleeni :-D Mistähän sais ostaa malttia??? :)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)