maanantai 2. huhtikuuta 2012

KAMERALENKKI

Hyvänen aika sentään, mutta nyt on paljon lunta. Äsken juuri oli sakea pyry ja näin saatiin vielä paksu kerros koko viime yön sataneen lumen päälle. Tämähän sopii mulle erittäin hyvin. Se tietää sitä, että järvet pelloilla laajenevat ja lisääntyvät ja se taas tietää paljon elämää pelloille. Tosi hyvä juttu....trai trai trallallaa :-D
Eilen kameralenkillä käydessäni ei vielä ollut tietoakaan tällaisista lumimääristä, mutta jonkinlaisia lammikoita pelloilla oli. Joutsenten lisäksi töyhtöhyyppiä oli suuret parvet. Niiden joukossa muuttoa on tehneet kottaraiset. Niitä oli myös sata- ellei vallan tuhatmäärin. Kottaraiset, kuten muutkin linnut ovat erittäin järkeviä. Ne muuttavat suurten lintujen joukossa, näin niiden on kevyempää ja turvallisempaa lentää. Töyhtöhyyppää on vaikea kuvata. Tämän kevään tavoitteenani saakin olla kunnon kuvan saaaminen töyhtöhyypästä (heh, näillä varusteilla???)
Mutta muutakin sattui tähtäimeen. Olen ihan tyytyväinen saaliiseen, sillä ketustakaan ei ollut ennestään kuvaa. Tässä liuta kuvia.

7 kommenttia:

 1. Siis vau!
  Mitä sä teit, että ketunkin sait oikein istumaan ja ihmettelemään???
  Ja peurojakin!!
  Olitko jossain piilokojussa?
  Miksen mä koskaan näe tollasia??

  VastaaPoista
 2. No voihan vitsi, upeita kuvia!!! :D

  VastaaPoista
 3. Onhan ollut antoisa lenkki, kun noin paljon näit eläimiä, hienoa!
  Tänään taitaakin olla maisemat ihan erinäköiset kun tuota lunta on tullut niin kamalan paljon.

  VastaaPoista
 4. Voi miten eksoottista, noin paljon oikeita eläimiä...hih

  VastaaPoista
 5. Upeita, upeita kuvia! Aina kannattaa pitää silmät auki ja kamera mukana. Ja tuo kettu on yliveto.

  VastaaPoista
 6. Kettu oli kyllä vähän kysyvän näköinen.Ihmettelee sun touhuja! :) Meillä aamulla ravasi kaksi rusakkoa pitkin pihaa toinen toistaan ajaen takaa, mutta menivät niin tuhatta ja sataa, ettei niitä millään normikameralla olisi saanut millään kuvattua!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)