tiistai 24. huhtikuuta 2012

LÖYTÖJÄ KOTOA

Jälleen olen tehnyt muutaman löydön kotoa. Löysin piharakennuksesta tuon menneen ajan pyyhehyllyn. Olen vallan unohtanut sen olemassaolon. Minun teki joskus vuosikymmeniä sitten mieli laittaa se keittiön seinää, mutta kun siellä ei kertakaikkiaan ole seiniä. Muutenkin tarvitsisin paljon lisää seiniä. Maailma on niin täynnä toinen toistaan ihanampia tapetteja, että tarvitsisin  paljon seiniä saadakseni niistä joitakin näkyville. Sitäpaitsi meillä on keittiössä tosi tylsät tapetit :(

Nyt kuitenkin toin tuo löydön Mummila-huoneeseen. Mummila-huone on tyhjäksi jäänyt tyttären huone. Aikoinaan hän halusi huoneesta sinisen ja se on vieläkin sininen. Mummila- huone tarvitsisi kyllä mummilamaiset tapetit, elikäs ihanan ruusuiset ;) No siellä se hylly nyt on. Laitoin siihen tuollaisen vanhan kirjontakäsityön. En tiedä mikä se on, toisessa päässä on nimikirjaimet ja toinen pää on noin kirjailtu. Liinan alla koukuissa riippuu oma 10-vuotiaana tekemäni tarjoiluessu ja siskoni tekemä kotitalousessu.  Ryppyisiä ovat kaikki mutta tarviiko ne niin sileitä ollakaan :-D Pikku kahvikalusto on tyttäreltä jäänyt, odottaa tuossa hetkeä, jona hän haluaa ne uudelleen :) Päässä on roikkunut valmistumisestaan asti tyttöjen 80-luvulla taikataikinasta tekemiä sydämiä. Toinen tällainen hylly on vielä odottamassa paikkaa, joka maksaisi 10 000€, kääk.


Toinen löytö: "löysin", oikeastaan hiffasin nämä papukaijat. Ne ovat jääneet äidiltäni ja ne ovat riippuneet siellä sinisen huoneen katossa unohdettuina. Katselin niitä, ja nehän ovat oikeastaan aika kivat :) Toin ne alakertaan kasvi-ikkunalle "viidakkoon"

5 kommenttia:

 1. Sä oletkin tehnyt hienoja löytöjä kotoasi!
  Pyyhehylly on ihan mahdottoman ihana!
  Ja ne pikkuset kahvikupit, vau!
  Sitten ne äitisi papukaijat, hienoja todella, ja sopii juuri sinne kasvien joukkoon, siellä ovatkuin viidakossa ikään!

  VastaaPoista
 2. Kivat löydöt! Mulla on sama seinänpuuteongelma, varsinkin keittiössä joka ei edes ole kunnon keittiö vaan sellainen ruuanlaittopiste.

  VastaaPoista
 3. Ihanat löydöt! Välillä on hyvä "penkoa" paikkoja... voi löytyä vaikka mitä aarteita :))

  VastaaPoista
 4. Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan....:)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)