keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

SAI KEVÄINEN SÄÄ

...siis helkyttäkää trala-lallal-la-lal-lal-la-lal-lal-lallaa....Oikein ihanaa keväistä aurinkopäivää kaikille. Vein visterian harjoittelemaan ulkona oloa, ja oitis tuli rapunpieli keväisemmäksi. Paitsi että Otsolla on vielä talvilyhty kädessään. Mutta hän liikkuu vain pimeällä, joten hän tarvitsee sitä vielä ;)

Tähän paistaa vain aamuaurinko, joten ei ole heti paahteessa koko päivää. Peltiämpärissä on puutarhamessuilta ostamani Iiris, eikä ole olenkaan sellainen kuin piti. Hitsi, 12€ maksoi, ja mulla on tuota ennestään. Nooo- eihän mitään ole liikaa ;) Lähden nyt linnustamaan, ja sitten pariksi tunniksi lapsenpiiaksi, sit pääsen pihahommiin. Ihan älyttömän lystiä :-D


7 kommenttia:

 1. Ihan kesäisen näköisiä kuvia:)!

  VastaaPoista
 2. Huomasin juuri yhden kukkakaupan edustalla, että orvokkeja on jo myynnissä! Näemmä myös sinultakin jo löytyy! Minä ehkä vielä odottelen sen pari viikkoa kun eilen suli pihasta viimeinen lumikasanpoikanen!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kesäiseltä jo kuvissasi näyttää...aurinkoa saadaan täälläkin ihanilla...:)

  VastaaPoista
 4. Ihan kuin olisi jo kesä sun rappusilla!
  Sulle on tulossa mielenkintoinen päivä, hyvää keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Näyttää siltä, että voisit näin kevään tullen poistaa tuosta bloginimestäsi sen "Tylsä"-osan =). Tylsiä ihmisiä ei laulata, ei edes keväällä =)

  VastaaPoista
 6. IHANAA! Nyt saadaan taas nauttia tosta auringosta ja lämpimästä säästä :)) Taidanpa lähteä ostamaan parit orvokit ja poistamaan talviset havut ruukuista!!!

  VastaaPoista
 7. Nyt on meidän pihalta sulanut lumet ja krokukset jo kukkii ihanaa on niin lämmin
  Piha saa viellä kuivua ennen kuin mennää haravoimaa

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)