keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

TUUNAILU

Tuolle edellisen postauksen tyttökuvalle tulikin heti käyttöä. Löysin yks päivä piharakennuksesta vanhan sontsan. Kankaassa on reikiä ja se on ollut siellä varastossa kymmenet vuodet.
Halusin tehdä siitä päivänvarjon kasveille kesäksi. Joskus aina on jokin kasvi joka ei kestä liikaa paahdetta  ja sitä täytyy varjostaa (siis ulkona)
70-luvulla virkkailin puuvillalangasta aikani kuluksi kaikenlaista. Yhden tällaisen pyöreän virkkuun löysin kaapista. Sillä ja pitsikukilla ja muutamalla kuvalla sitten paikkailin rikkinäisen kankaan. Reunaan laitoin vielä pitsin ja tuollaisen koristenauhan. Pitsikukkia täytyy laittaa lisää,  liima loppui kesken.

Nyt varjo odottaa kesää eteisessä. Laitoin vielä pitsisormikkaat roikkumaaan sontsan kahvasta.

Mukavaa kevyttä keskiviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Viimettenpäälle tuunaamista ja vieläpä noin kivan kukkavarjon saa pihallasi joku herkkähipiäinen =D

  VastaaPoista
 2. Wow, mielettömän kaunis päivänvarjo! Ja tuollahan toki voi varjostaa itseäänkin eikä vain kukkasia :)) Se on tyylikäs ja varmasti uniikki päivänvarjo, ei voi kuin ihastella!

  VastaaPoista
 3. Noin kauniin päivänvarjon voisin vaikka itselleni ottaa...:)

  VastaaPoista
 4. Kuis nyt sattui näin mukavasti, että oot tuunannut päivänvarjon! Ostin nimittäin tänä syksynä poistomyynnistä ison päivänvarjon ensi kesää varten. Se on tylsän beige. Nyt mää tiedän mitä mää sille teen!!! Omavirkkaamaa reunapitsiä löytyy metritolkulla ja pieniä pitsiliinojakin taitaa olla satakunta. Enää ei puutu kuin nuo romantilliset kuvat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva, jos sait täältä vähän vinkkiä. Mutta kyllä se pelkillä pitseilläkin somaksi tulee....mulla oli taas jokin vimma, kun tuota tuunailin ;)

   Poista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)