keskiviikko 30. toukokuuta 2012

PITKÄSTÄ AIKAA

Täytyi tullaa ilmoittamaan bloggeriin, että hengissä ollaan. Nyt näyttää siltä tämä kesäaika, että en sitten millään ilveellä ehdi bloggailemaan. Ja sitäpaitsi, turhan ykspuolista ja tylsää tästä tuliskin, kun tämä kuitenkin menisi pelkästään puutarha-aiheiseksi, kun kesällä ei mieliparkaan juuri muuta mahdu.  Joten viettäkääpä kaikki oikein mukavaa ja rentouttavaa kesää. Toki käyn täällä varmaan joskus, ainakin sadekausina, jos kovin pitkiksi heittäytyvät.  Jos kuitenkin tykäätte katsella piha-, puutarha- ja kasvikuvia, laitan niitä Galleriaan, puutarha 2012-kansioon

Tänä kesänä koristeomenapuut kukkivat erityisen runsaasti. Kuvassa Rixie

4 kommenttia:

 1. No tietysti puutarhakuvia tykkää kaikki katsella. Että antaa palaa vaan, täältä ainakin tulee takaisin samalla mitalla ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää puutarhasi. Puutarhakuvia mieki tykkään katella, kun ittellä ei tuota puutarhaa juurikaan ole:) Nyt vähäisenkin pihan on kaivuri pilannu, kun kaivavat kunnallista viemäriputkea:/ Mukavaa kesää sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä minä tykkän katella puutarha kuvia yaikka kuinka paljon
  kaikilla on niin kauniita kukkasia
  Hyvää kesää Sinulle

  VastaaPoista
 4. Puutarhakuvat käy oikein hyvin! Itselleni on käynyt samalla tavalla - kynnenaluset ovat mustana vaikka kuinka harjais ;)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)