keskiviikko 9. toukokuuta 2012

VÄREJÄ NÄKYVISSÄ -ARVONTAA SUUNNITELMISSA

Kiitos kaikille kommenteista edelliseen. Vähän mielipiteitäni kuvaamisesta : Hyvä kuva on paljon tuurista kiinni. Jos huomaa johonkin osuvan valon hyvin, niin hetkessä se tilanne on jo ohi. Niin nopeasti tämä elämä lipuu ;) Kannattaa katsella paljon toisten ottamia hyviä kuvia ja saada itselleen selväksi, millaisia kuvia haluaa. Sitten voi ajatella, millä aukoilla ja asetuksilla sellaisia kuvia saa. Noi olen itse tehnyt, mutta edelleenkin hyvin harva kuva on onnistunut odottamallani tavalla. Kelpuutan niitä sitten muuten vaan  :-) Eihän toiset tietenkään tiedä, mitä minä olen odottanut :-D


Jeeeessöör... Lupasin aiemmin keväällä, että pitäisin puutarha-aiheisen arvonnan. Olen mietiskellyt, mitä kasveja siihen laittaisin. Laitan jonkun määrän tarjolle, joista voi valita jonkun määrän. Tulihan selväksi...totta maar?? Mutta ajattelin, että tähän voisitte laittaa myös toivomuksia, mitä haluaisitte. Ei tarvitse ajatella, että onkohan sillä sitä kasvia vai ei. Kertokaa, minkä kasvin olette aiiiiina halunnut :) Jospa ens viikon alussa laitan arvonnan.

Muutama puutarhakuva. Punaiset tulput ovat lummetulppaaneja. Ne tulee aina ekana, ja nyt ne ovat lakastumassa pois. Kuvat on muutama päivä sitten otettu.Tämä kasvi on Kievarinyrtti, Physochlaina Orientalis. Kuihtuu kukinnan jälkeen näkymättömiin. Kukkii nyt just. Hyvä kasvi vaikkapa kuunliljojen joukkoon, koska kuunliljat tulevat niin myöhään ;) 


8 kommenttia:

 1. Jos ja kun just nyt saa toiveen esittää, niin esikoita :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se kuvaaminen on monesti hetkestä kiinni, joskus onnistuu, joskus ei.Itselläni on pokkari-isännällä Kunnonkamera!Joskus vaan saan pokkarillani parempia otoksia kuin tuolla järjestelmäkameralla.

  Kiva arvonta mutten nyt osaa toivoa ,katselenpa sitten mitä on tarjolla.
  Mukavata päivää edelleen.

  VastaaPoista
 3. Olen huomannut, että hyviä kuvia on tosi vaikee ottaa! Ei voi vaan räpsiä, kyllä pitää vähän katsoa mitä siihen haluaa mukaan :) No joo... onhan sit niitä hetkiä, ku ei voi muuta kuin ottaa nopeesti ja toivoa, että onnistui ;D
  Niistä kukkasista... olen tosi huono nimeämään mitään. Olen huomannut, että pihassamme ei oikein enään loppukesästä (elokuu) kuki mikään, eli jotain sellaisia pitäisi hankkia ja tykkäisin mieluummin jostain korkeammasta kasvista... että sillee ;))

  VastaaPoista
 4. En osaa tähän nyt mitään kasvia nimetä...kaik käy...:D Jos onni suosii!

  Mutta sen osaan sanoa, että IHANA puutarha...tuo eka kuva on kyllä hieno...tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 5. Sulla kuitenkin on aina hyviä kuvia, olen sen huomannut.
  Ja eka kuva on sitten niiin ihana, tollasta mä oon aina halunnut!Hi!
  Just tollasta, missä menee pikkupolkuja ja molemmilla puolilla kasveja ja kukkia. Mutta se tekeminen on vaan jäänyt.
  Mutta en mäkään osaa nimetä mitään kasvia, kun en tiedä edes niiden nimiä. Mutta joku sellanen olisi kiva, mikä kukkisi elokuun aikoihin, koska itselläni niitä ei pahemmin kuki silloin enää montakaan.

  VastaaPoista
 6. Kaunista teillä : ) Istutin syksyllä ainakin 100 sipulia ja 10 kukkii. Kuka ne vei?

  VastaaPoista
 7. Ihanaa puutarhassasi! Meillä hävisi tulppaanit lähes täysin ja syylliseksi huomasimme jänikset, mitkä surutta kaivoivat sipuleita ja söivät pois. Ihmettelin jo viime keväänä, mutta tänä keväänä näin ikkunasta, mitä jänis teki. Tooosi harmi.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)