maanantai 6. elokuuta 2012

KUMMA MIELI

Hei taas! Jälleen kiittelen kommenteistanne ja vierailuistanne. silloin tällöin kurkkailen toisten blogeihin, mutta omalle ei ole ollut aikaa.

On tämä Mörököllin mieli kumma. Joka syksy vannon, että mitään kesäkukkaa en ens keväänä laita. Kuitenkin kun kevät koittaa, niin jotain tulee laitettua -kitumaan ;) Joka kevät vannon,kun heittelen kuivattuja kukkiani ja oksiani pois,  että yhtään ainoata kukkaa en syksyllä kuivata ;)
Mutta taas kävi niin, kun eilen revin jänönapilaa pihalta, että mitenkähän tuo säilyisi kuivakukkana. En sitten kuitenkaan hennonnut niitä heittää pois, vaan tein kimpun. Kokeilen nyt, että irtoaako siemeniksi vai säilyykö hyvin. Soma tuo jänönapila on, luonnonkukka. Jostain on siemen päässyt kukkaistutuksiin, ja sitten sitä riittää vuodesta toiseen :)

Ihania elokuun päiviä kaikille. Elokuu on kaikin puolin hyvä kuu :)7 kommenttia:

 1. Upeaa jänönapilaa...eipä ole tänne sattunut siementämään.
  Samaa mietin minäkin aina syksyllä, että ensi keväänä en sitten laita näin paljon kukkia, mutta, mutta...:)

  VastaaPoista
 2. Tämä jänönaapila on tosi kivan näkönen. Kannattaa kyllä kokeilla kuivattaa:)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla Mörököllinkin uutisia! Kivannäköinen jänöapilakimppu! Minun käy juuri päinvastoin. Tässä kohtaa kun näkee muiden kesäkukkaistutuksia ja hienoja kukkapenkkejä, tulee tunne, että minä kanssa laitan tuota, tuota ja tuota. Keväällä iskee sitten laiskuus, jos ei sittenkään! Sitten ottaa pattiin, että sen kerran kun siemenpussin ostaa, olisi kiva kun se tuote olis sitä, mitä on luullut ostavansa! Ihan tavallista oranssia krassia kasvaa, vaikka piti olla kirsikanpunaista kerrottua! Plääh!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen tuo jänöapilan kimppu, kannattaa kuivattaa sittenhän sen näkee minkälaiseksi talven aikaa tulee

  VastaaPoista
 5. Ihana kimppu! Voi kumpa tulisi mullekin tuollaista;)

  VastaaPoista
 6. Jänönapila, pitääkin laittaa muistiin. On ihan kivan näköinen kimppu.
  Mukavaa elokuuta sinullekin!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)