perjantai 14. syyskuuta 2012

SEINÄHULLUUDESTA

En tiedä onko täällä jo tullut ilmi minusta tällainen? Sen lisäksi, että olen tylsä ja vastarannankiiski niin olen myös seinähullu. No nyt sekin sitten tiedetään. Paljoa ei enää jääkään tietämättä. Tänään taas yllätyin itsekin, miten vastarannankiiski olen ;) Jouduin avaamaan uuden kahvipussin, enkä millään meinannut saada auki. No sitten huomasin että minähän yritän avata sitä pohjapuolelta. Jatkoin kuitenkin avaamista pohjapuolelta, ja kyllähän se aukesi sieltäkin.

Olen siis seinähullu. Rakastan seiniä. Ihan niin kaikenlaisia seiniä; kiviseiniä, rapattuja seiniä, tapettiseiniä, lautaseiniä, hirsiseiniä, lasiseiniä, keramiikkaseiniä  ja mitä niitä vielä onkaan. Meillä kotona ei ole ollenkaan tarpeeksi seiniä. Täytyisi olla mahdollista toteuttaa kaikenlaisia rakastamiani seiniä. Eikä mihinkään mahdu yhtään seinää lisää.

Sunnuntaina kävimme Voipaalassa tutustumassa  ' Suuri keramiikkakatselmus'-näyttelyyn. sielläkin oli seiniä.
Oli siellä keramiikkaakin. Näyttely on ollut koko kesän, ja nimenä todellakin Suuri keramiikkakatselmus. Minusta se ei ollut kovin suuri, odotin enemmän. Ihmettelin, että eikö enempää löydy esille asettajia. Tässä jotain. Tuo miljöö olisi kyllä ihastuttava oikein suurelle keramiikkanäyttelylle ;) Keramiikka sopii niin hyvin päin seiniä :)


7 kommenttia:

 1. Aivan upeita seiniä olet kuvannut. Tykkään myös noista keramiikoista, harmittaa kun tämän syksyn kurssini meni mönkään...

  VastaaPoista
 2. Kuvista päätellen näyttäisi olevan enemmän noita seiniä kuin keramiikkaa... ;O) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hienoja nuo seinien eri värisävyt. Kivoja keramiikkaesineitä, nuo eläinhahmotkin pölkkyjen päässä ovat niin hellyttäviä.

  VastaaPoista
 4. Ei se mitään, jos on seinähullu, kuhan ei oo ruma kui seinästä revitty ;D

  VastaaPoista
 5. Jos se näin määritellään niin tunnustan myös olevani seinähullu :)
  Meillä, tarkoitan siis kaupungilla, peruskorjattiin vanha talo käsityökeskukseksi, sinne jätettiin kaikki ne monet vanhat tapettikerrokset osittain ja kerroksittain näkyviin, arvaa vaan oliko mielenkiintoista katseltavaa.
  Eihän noihin kolmanneksi alimman teoksen paloihin tietenkään saanut koskea, jos olisin ollut paikalla kiusaus olisi ollut suuri.
  .

  VastaaPoista
 6. Minä muuten kyllä tykkään noista vanhoista seinistä, ne ovat ihania. Keramiikat ovat hauskoja, ottaisin kyllä ne kurjet ,vain onko ne kurkia meidän pihalle

  VastaaPoista
 7. Kauniita seiniä..voin siis liittyä seinähulluihin..hihii.Mahtavia keramiikkaesineitä!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)