perjantai 28. syyskuuta 2012

TÄÄ ON NIIN TÄTÄ

Apuva, tänne hukkuu. Noo, ei täällä nyt ihan niin paljoa vettä ole, kuin tulva-alueilla oli kesällä. Mutta katsoin juuri ikkunasta, että lummelammikko on kukkurallaan vettä, vaikka siitä menee ylimääräinen vesi puroa pitkin pois. Ja nyt alkoi tulla tosi suurina pisaroina roimasti vettä. Ilma on aivan sakeana vedestä. OK, haen kellarista snorkkelin, onneksi sellainen on jäänyt talteen takavuosien snorklausretkistä.

Viime viikolla vilahti valo. Juoksin kiireellä ottamaan syksyn pakolliset. Olishan kamalaa, jos jokin syksy jäisi ilman sienikuvia. Tosi on, että yhtään sienikuvaa ei enää tarvitsisi, mutta kun on pakko, niin on pakko, minkäs teet.Mutta eniwei, puuhellassa rätisee tuli ja sisällä on pehmeän lämmintä. Ihanaa, menen ompelemaan. Hyvää iltaa :)

4 kommenttia:

 1. Kumiveneen ajattelin minäkin kiinnittää jo tuohon meidän rapun pieleen. No ei vaiskaan, me asutaan ikäänkuin mäen päällä, ei ihan heti tulva yllätä, vaikka koko ajan lisää vettä putoaakin niskaan taivaasta!

  Suloisia pikkuisia sieniä ehdit poutahetkenä ikuistamaan, minä löysin vain kärpässieniä, muut olivat tuossa nurmikolla jotain rumia ruskeita nuljaskoja! Jäkälikössä olisi varmaan noita pieniä sieviä, mutta ei sinne viitsi näin märällä kelillä lähteä liukastelemaan...

  Mukavaa iltaa ja viikonloppua sinulle lieden lämmössä.

  Sytyttelen tulen leivinuunin itsekin, ellei taas kaikki savu tunge sisään tällä matalapaineella!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä kuvia sinulla ja mukavaa illan jatkoa :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi miten ihanat sienikuvat, nekin siis voi olla ihanan kauniita... joten kyllä ne joka vuosi pitää ottaa :D

  VastaaPoista
 4. Täälläkin pian huudetaan apuvaa! Sillä vettä tulee joka päivä, kuin saavista kaataen!
  Mutta sun kannatti kyllä valonpilkahdus käyttää hyödyksi, sillä niin todella ihania kuvia olet ottanut sienistä, aivan sinne niiden maailmaan uppuduin, kun kuviasi katselin!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)