keskiviikko 10. lokakuuta 2012

KISSANLUUKKU

Hei taas, isosti kiitoksia edellisen kommenteista. Kivoja kirjoittelitte, kissat ovat persoonia, jok'ikinen :) Ja kiittelen myös uusia mukaan kirjautuneita KIITOS <3

Piti oikein tehdä tämän päivän postaus noista kissanluukuista, koska herättivät kiinnostusta. Meillä on toinen luukku ulko-ovessa ja toinen väliovessa. Etukäteen pelkoni oli, että tuleeko luukuista talvella kylmää tai kasvaako rakoseen jää, niin ettei luukku toimi. Kumpikin pelko oli turha. En ole huomannut, että luukuista tulisi yhtään kylmää kovallakaan pakkasella. Ne eivät myöskään ole ikinä jäätyneet. Tuo läpinäkyvä osa on jotain kennomuovia. Ne ovat olleet nyt käytössä n. 10 vuotta. Ostin ne silloin Ruotsista, täällä en ollut vielä silloin niitä nähnyt. Mutta toki niitä on ollut varmaan hyvinvarustelluissa eläinkaupoissa. Nyt niitä varmaan saa jo vaikka mistä, myös netistä.
Luukun saa lukittua niin, että siitä voi kulkea vain yhteen suuntaan tai voi lukita kokonaan. Silloin kun tyttären kissat ovat meillä hodossa, pidämme luukun niin, että siitä pääsee vain sisälle päin. Yöt vieraat kissat nukkuvat eri huoneessa, joten luukun voi taas laittaa toimimaan molempiin suuntiin.

James on melkoinen Raparipa....-sekin vielä. Toiset ovat aina puhtaita ja muutenkin siistejä, mutta tämä Raparipa on ulkoa tullessaan kurainen ja siinä roikkuu risuja, neulasia ja vaikka mitä karahkoita :) Hän ei pelkää märkää eikä kuraa ollenkaan, marssii mistä sattuu. Todellakin marssii, hänellä on outo kävelytyyli ;) Olen ajatellut laittaa toisen luukun reunaan jonkun harjaksen, joka vetäisi Jameksen puhtaaksi sisään tullessa :-D

5 kommenttia:

 1. Raparipa, hi!
  Hieno nimi ja näen silmissäni tämän raparipan tulevan sisälle risuja ja roskia turkissaan, hi!
  Kyllä siinä luukussa olisikin kiva olemassa sellanen harja, mikä aina sen sisään tullessa harjaisi edes isoimmat risut siittä pois!

  VastaaPoista
 2. Sepä olisikin kätevää, kissan kuivaus ja harjaus samalla. Kiitos luukkuinfosta. Olen pohtinut asiaa pitkään, tuo veto ja kylmä on vähän epäilyttänyt.

  VastaaPoista
 3. Tuohan on, kuin lentokoneen ikkuna...:)

  VastaaPoista
 4. Hih, automaattiharjaus Jamesille!

  VastaaPoista
 5. Ai mahoton, lapsoseni taas ihmetteli mitä se äiti naureskelee ääneen koneen äärellä. Raparipan risuja, neulasia ja karahkoitahan minä:D. Rapsutuksia Raparipalle.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)