keskiviikko 7. marraskuuta 2012

LENKILLÄ

Ensinnäkin...nyt kun on huomattu, että olen tippunut pois joidenkin seuraamieni blogien lukijoista, niin ilmoitan, että en ole tarkoituksella poistunut mistään. Ilmeisesti ei voikaan poistua, koska kokeilin itse poistua omastani, jonne vahingossa jouduin jossain vaiheessa lukijaksi. Minusta tuntuu, että minultakin on tippunut pari pois -jo jonkin aikaa sitten, mutta luulin, että ovat tarkoituksella poistuneet. En tiedä, miten on :)

Tänään, vapaapäivänäni joudin muutaman tunnin kävelylenkille. Välillä oli pistettävä juoksuksi, koska oli niin mahottoman kylmä ja kova tuuli. Monen tunnin aikana osui kohdalle monenlaista valoa, ja yhden hauskan uuden tuttavankin löysin. Rouva Koskelon. Saattaapi kyllä olla vaikka Rouva Iso-Koskelo, en ole ihan varma. En päässyt niin lähelle, että olisimme tarkemmin voineet esittäytyä. KLIK KLIK... Käväisin Aulangon tekosaaressa, jonne tämä lehmuskuja johtaa.


Näkymä hotellille
 Tämä kaunis rakennus minua ja monta muuta ihmetyttää. Miten ihmeessä sitä kannattaa pitää ihan romuvarastona? Siinä voisi olla vaikka mitä. Loistopaikka hotellin takana vaikka mille. Voi jos olisin nuorempi....

 Tässä kuvassa voi nähdä vaikkapa hahmon, mitä sinä näet?

Jälleen kiviseiniä ;)

Seinien sisäpuolella on....

Pitkän lenkin aikana tuli kymmenittäin kuvia pitkin rantaa, niistä joskus toiste -ehkä ;) Takaisintullessa valo kävi jo kovin vähiin.


 Tällaista tällä kertaa ....Öitä!

13 kommenttia:

 1. Kylmästä tuulesta huolimatta sait kuvattua hienoja kuvia. Kyllä se on peikko joka rötköttää selällään jalkapohjat kameraan päin.

  VastaaPoista
 2. No peikoksi sitä minäkin heti katoin, siinä oikein velttona istua kököttää...
  Kyllä niin tosi upeita kuvia oletkin ottanut, ihania!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita kuvia! Minä näen nauravan kivensyöjän!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on hienoja kuvia sinulla siellä,mikä ihmeen kivirakennus on,siellä varmaan on kivi
  haltia.

  VastaaPoista
 5. Mä käyn tuolla reitillä melkein joka viikko! Suurin osa mun sorsakuvista on justiinsa hotellin rantsusta otettuja! Minultakin lähti jossain vaiheessa lukijoita(ehkä 4 kpl), ajattelin heidän vaan kyllästyneen mun horinoihin! Sinä näyt kuitenkin siellä vielä olevan! :) Itse en oo ketään omasta mielestäni poistanut. Pitäisköhän laittaa omaan blogiin joku tiedote asiasta...en tiedä.

  VastaaPoista
 6. Hienon lenkin teit.
  No kivi-trollehan se siinä.

  VastaaPoista
 7. Ihmellistä kyllä kun katselin onko minun kuva sevupalkissasi mutta ei ollut .
  Minä en ole ottanut sitä pois siitä,kyllä haluan olla sinun lukia mistä johtunee?

  VastaaPoista
 8. No joo, kaikki taisivat nähdä jonkun sortin peikon. Minäkin näin jonkun hulvattomasti nauravan muorin retkottavan. Pullo vain puuttui kädestä :) Tillariina, joskus me varmaan mennään siellä peräkanaa. Usein käyn sillä suunnalla lenkillä ;) Kiitän kivoista sanoistanne :)

  VastaaPoista
 9. Irma, löysin sinut kyllä mopoilemasta sieltä joukosta. Olit teoisella sivulla :)

  VastaaPoista
 10. Hienoja kuvia Aulangon miljööstä, olen käynyt samoilla paikoilla ja nauttinut kuvaamisesta myös. Mörököllihän se selvästi on :)

  VastaaPoista
 11. Ihmettelin tuota romuvarastoa itsekkin viime kesänä, miks ihmeessä siinä ei ole kahvilaa ja terassia tai jotain. Se olis aivan ihana kahtella kesällä auringonlaskua .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonai menneenä vuosikymmenenä siinä toimikin kahvila hetken aikaa, sitten se muutettiin romuvarastoksi. Varmaan tuolle roinalle löytyisi muukin paikka, jos se on säilyttämisen arvoista. Siinä voisi tosiaan olla kahvila ja mahtuisi vielä myymäläkin, esim. paikallisten luomuksia matkamuistoiksi ym. ;)

   Poista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)