torstai 27. joulukuuta 2012

LEMMIKKIEN HAUTAUSMAA

Kiitos viesteistänne. Eilisen, aluksi hieman järkyttyneen mielialan jälkeen on mieli jo tasaantunut. Miehenikin, jonka äiti tuo edesmennyt oli, on jo ymmärtänyt, miten hienosti kaikki kävi. Paljon pahoja vaihtoehtoja olisi ollut ;)

Kyllä siinä nyt vain niin kävi, että kevät tuli Tapaninpäivänä, kuten se on tehnyt aikaisempinakin vuosina. Olen tämän illan selaillut puutarhakuvia, ja pienennellyt niitä galleriaani. Mahdottoman paljon on kuvia, joita en ole viime kesänä hyväksynyt ja nyt ne kuitenkin näyttivät ihan kelvollisilta. Ihmeellistä. Kun puutarhaa on ollut jonkun aikaa näkemättä, niin tyytyy jo vähempäänkin :-D. Nyt näin alkukeväällä (heh) viimekesäisiä kuvia tulee varmaan lisättyä paljon, luulen ma. Mutta kylläjhän tässä vielä hiihtääkin ehtii, ennenkuin kukat oikeasti ilmaantuvat ;)

Tässä lemmikkiemme hautausmaa jouluna, kovin paljon siellä on jo sateenkaaren taa muuttaneita. Muistoissamme elävät kaikki  :(

5 kommenttia:

 1. Niin surullisia nuo pois menot... mutta kaunis on lemmikkienkin hautausmaa jouluna ♥

  VastaaPoista
 2. Lämmin osanottoni!
  Kun aika tulee täyteen, meidän jokaisen on täältä muutettava taivaan kotiin. Miehesi äidillä oli monen toivoma siirtyminen, vaikka se varmasti on vaikeaa tännejäävien hyväksyä.

  Kaunis lemmikkienne hautuumaa!

  VastaaPoista
 3. Mummut jättävät ison tyhjyyden ja tuhannet muistot. Osanotto.

  VastaaPoista
 4. Hyvin kaunis on lemmikkienhautausmaa, niin rauhallisen näköistä.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)