perjantai 14. joulukuuta 2012

LUISTELUA

Olen sairastumassa vissiin oikein huolella. Eilen jo oli kurkkuni kipeä ja illalla sitten olin palelemassa jäähallilla. Ekaa kertaa eläissäni. Ikinä en ole yhtään peliä ollut katsomassa, itseasiassa en tiedä jääkiekon pelaamisesta yhtään mitään. En edes ymmärrä, mitä selostuksissa puhutaan, mutta kai se kuitenkin suomea on.

Nyt siellä oli kuitenkin ohjelmaa, joka sai Mörököllitkin liikkeelle.   Mummin 4-vuotias muru oli ekaa kertaa esiintymässä luistimet jalassa. Juuri ja juuri köpötteli niillä eteenpäin, mutta ei kuitenkaan kaatunut kertaakaan.  :) Peleissä on kuulemma aina mahtava täysvalaistus päällä, mutta tähän esitykseen oli sitten säästetty kunnolla.  Huonompinäköinen ei edes nähnyt luistelijoita hyvin, puhumattakaaan siitä, että valo olisi riittänyt kuviin alkuunkaan. Video tuli kuitenkin kelpo kirkasta


.

Mukavaa viikonvaihdetta, luistelkaa ja ulkoilkaahan, sanoo Tylsä ;) Mulla jää nyt väliin.

6 kommenttia:

 1. Ensimmäistä kertaa eksyin tänne blogiisi jonkun toisen blogin kautta.Ajattelin,että pakko katsastaa tollainen blogi,jolla on noin hauska nimi:)Enkä pettynyt!Ei täällä ollut ollenkaan tylsää,päin vastoin,oikein hauskaakin.Tulen toistekin!!Ja taidan liittyä lukijaksikin.
  Pikaista paranemista ja mukavaa joulunodotusta!!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa viikonloppua ja yritähän selättää se tauti!

  VastaaPoista
 3. Paranemista toivon sinulle..
  Minulta jäi näkemättä lastenlapseni ekat luistelut.. pääsenkö seuraavallekkaan kerralle.. mutta jospa joskus.. jännää seurata meille mummoille .. Vaikka sairaanakin ..

  VastaaPoista
 4. Ihana seurata pienten luisteluja.
  Paranemisiin.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti saa taudin selätettyä heti alkuvaiheessa. Aika reipas nelivuotias.

  VastaaPoista
 6. Täällä on ainakin nyt niin kylmä hyinen viima, että ulkoilu jää kyllä pikaisiin parvekekäynteihin. Paranemista.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)