keskiviikko 19. joulukuuta 2012

SALAISUUKSIA

Ihmettelen tässä, että kylläpäs minä olen nyt uuuttera bloggaaja, heh. Mutta kyllä se uutteruus pian loppuu, kun huomenna palaan töihin. Olen jo sen verran kunnossa, että voin mennä sinne haahuilemaan;) Saan vain hirvittäviä yskänpuuskia, joka saattaa kestää puolikin tuntia, ja siksi ajaksi minun on vetäydyttävä pois.

Aikaisemmin kerroin, että tämä on hyvin, hyvin salainen blogi. Niinpä voin kertoa täällä myös salaisuuksia.
Paljastan nyt yhden.
En millään tiennyt, mitä hankkisin mukuloille lahjaksi. Roinaa en osta, sen olen päättänyt. Ja vaatteitakin niillä näyttää olevan melkoiset vuoret. Käyvät kirppareilta ostelemasssa. Ajattelin lakanoita.... katselin kaupassa. Jotenkin vain kyllästyttivät nuo piirretyt elokuvahahmot ja muut. En sitten ostanut.

Sain sitten aatoksen, että jospa tekisin itse. Pehmeästä pellavasta, Vintagehenkiset pussilakanat pitseineen ja kirjailuineen. Olin vain senverran myöhäisherännäinen, että en saanutkaan enää pehmeätä lakanapellavaa. Onkos kenelläkään vinkkejä jostain kaupasta tai nettikaupasta, vaikka Suomen rajojen ulkopuoleltakin  - vastaisen varalle????

F:n lakana on viskoosipellavaa, muut ovat 100% käsittelemätöntä puuvillaa, paitsi T:n lakana on valkaistua. Pehmoista, esipestyä, joka paranee vanhetessaan.  F:n ja A:n lakanoihin laitoin vanhat käsinvirkatut pitsit, muissa on ostopitsiä. Ja sit nuo iänikuiset sydämet. Nuo saavat olla nyt vihonviimeiset, ainakin tällä erää :-D

Niin, että tällainen salaisuus. Pari muutakin pakettia kullekin on.... jotain haluttuja juttuja, koska eivät noin pienet varmaan kovin perusta mistään lakanoista ;)


Hyvää yötä!

7 kommenttia:

 1. Voi juku, kuinka onkaan ihanat lakanat, niin eipä pienet oikein pehmeistä paketeista perusta:)

  VastaaPoista
 2. Luulisi noissa lakanoissa nukkuvan suloisia unia!

  VastaaPoista
 3. Lakanat ovat kiva lahja, jossa voi uneksia.

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita lakanoita kirjailuineen! Ihanat, persoonalliset lahjat!

  VastaaPoista
 5. Suloisia lahjoja. Olisipa minullakin tuollaiset lakanat... :)

  VastaaPoista
 6. Askartelinitte kirjoitti tällaisen kommentin, joka ei tullut näkyviin täällä:

  Voi juku, kuinka onkaan ihanat lakanat, niin eipä pienet oikein pehmeistä paketeista perusta:)

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)