keskiviikko 26. joulukuuta 2012

TAPANINA

Jos toisilla loppui nyt vapaat, niin mulla alkoi nyt neljän päivän vapaat. Uudeksivuodeksi jälleen työn ääreen :) Muttta toivotan kuitenkin kaikille tässä vaiheessa hyvää loppuvuotta. Kiirehtikääpä tekemään kaikki se, mitä tänä vuonna piti tehdä :)

Laitoin juuri blogini ulkoasua uuteen malliin. Kyllästyttää, tekisi mieleni tehdä sille jotain kivaa, mutta kun en oikein osaa näitä tietokonemaailman kommervenkkejä. tämä oli tarpeeksi helppo ;) Mutta toisilla olen nähnyt paljon kivoja juttuja ;)
Kun kerran en juuri ole valoisina hetkinä kotona ollut, niin piti sitten käydä kuvailemassa pimeällä. Pihalla liikuin eilenillalla ja palellutin sormet niin perusteellisesti, että ovat vieläkin hieman hellät. Joka vuosi tulee jonkun verran näitä pimeitä kuvia otettua pihalla. Tässä minä iloisentuntuisena postailen, mutta....


...lopuksi pieni maininta isosta asiasta, surusta. Ei ole kauaa, kun tein postauksen Heart filled with love.
En olisi millään voinut kuvitella tätä sydäntä kaikkien lastemme ja hänen lastensalastensa rakkaudella täyttäessäni, että tämä olisi viimeinen meidän hänelle antamansa asia. Ja sanoivat, että se tulisi hänen hautajaispöydälleen. Tänä aamuna saimme viestin, että mummu on aamulla löytynyt ikiuneen nukkuneena vuoteestaan. Juuri niinkuin mummu oli aina toivonut. Kauniimmin ei olisi voinut käydä. Mutta emme kukaan osanneet kuvitella että jo nyt. Hän oli niin virkeä ja hyvinvoiva, kun viimeksi joimme kahvit hänen kanssaan. Mutta näin vain on. 

11 kommenttia:

 1. Voi...otan syvästi osaa :( Mummu lähti Taivaan kotiin jatkamaan joulujuhlaa.kaunis lähtö hänellä.Näin ne limittyvät ilot ja surut ihmiselämässä.Voimia sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, kaunimmin ei olisi voinut käydä.Surua ja kaipausta se ei vie kuitenkaan pois. Otan osaa suruusi.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia kuitenkin olet saanut aikaiseksi. Minä en saa omalla kameralla kuvia ilta/pimeä aikaan ensinkään, tai en sitten osaa ottaa niitä.
  Voi miten surullista kuulla mummusi poislähdöstä, mutta hienoa kuitenkin, että hänen lähtönsä oli varmaan rauhallinen. Aivan niin kuin mieheni isä, joka nukkui ikiuneen rakastamassaan saaressa,omassa sängyssään, rakkaiden ihmisten ymäröimänä. Sellaista tämä elämä on.
  Ei ole ollut helppoa mullkaan tämä joulun aika, itse tulin viime perjantaina kipeäksi ja päivä päivältä olen enemmän ja enemmän sairastunut. Nyt lääkeiden voimalla ajattelin hetken tässä istua lukemassa muiden kuulumisia.
  Mä en osaa sairastaa, kun olen aina niin menossa ja tulossa ja vaikka missä...että ottaa pattiin ja lujasti. Mutta ei auta...ja on niin tylsääkin, kuinka jotkut voivat katsoa telkkaria kaiken päivää..???? Anteeksi tämä vuodatus....
  Mukavia vapaapäiviä sulle.

  VastaaPoista
 4. Otan osaa suruusi,Onhan surullista luopua rakkaista lähimmäisistä,mutta kun tämä elämä on tälläistä. Kauniita kuvia on pihaltasi. Hyviä vapapäiviä sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Osanottoni suruunne <3
  Kauniitahan kuvasi on :)

  VastaaPoista
 6. Osanottoni suruun.
  Kuvasi pimeydessä ovat kauniita, erilaisia valkoisia muotoja ;)

  VastaaPoista
 7. Osanottoni. Hyvä kaikesta huolimatta, että lähtö oli kaunis, ja tapahtui kuten mummu oli toivonutkin. Jaksamista, kauniit muistot jäävät.

  VastaaPoista
 8. Lämmin osanottoni suruunne <3
  Suru-uutiset etenkin joulunaikaan ovat tosi ikäviä. Minulle soitettiin viime viikolla useasta vakavasta sairastumisesta sekä poismenosta ...

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)