keskiviikko 19. joulukuuta 2012

TOISSAPÄIVÄNÄ, KISSUJA

Vielä tuosta pikku kissusta, Sametista.

Kissat ovat todella fiksuja, kuka on samaa mieltä?? Tämäkin pikkuinen kuusiviikkoinen osaa käydä hienosti hiekkalaatikolla ja peittää todella tarkkaan tuloksensa ;)
Tyttären kissoilla on tällainen koirien älypeli. Kissoja varten noihin palikoihin oli laitettava nauhat, jotta kissa voi nostaa palikan pois. Niin vain tämä pikkuinenkin osaa jo pelata. Kun nostaa palikan, alta löytyy namu.Tässä Sametin tädiksi kutsuttu kissu, joka myös on osallistunut Sametin hoitoon. Tämä on tavallisten lyhytkarvaisten kotikissojen lapsukainen. Nyt  jo 6-vuotias.Rattoisaa päivänjatkoa kaikille :)

psssst...Kävin korjailemassa kirjoitusvirheitä. Mihinkähän on kadonnut Cherin hyvä kommentti, koskien kissojen ja koirien älykkyyttä? Se näkyy s-postissani, mutta ei täällä ???

8 kommenttia:

 1. Komea on Sametin tätikin ♥
  Kyllähän kissat on koiriakin viisaampia, ainakin meillä. Ruokakupiltakin kissat syö ensin ne parhaat palat ja koira katsoo tyhmänä vieressä että sinne meni taas. Lisäksi meidän Armas osaa aukaista vaatekomeron oven, pudottaa sieltä vaatteita ja pissata sitten niitten päälle. Juu, ei tarvitsisi osata tuota =)

  VastaaPoista
 2. Suloinen Sametti! Ennen kuin talouteen ilmestyi kissa olin koiraihminen ja ihailin niiden älykkyyttä. Vasta kissan kanssa ymmärsin miten taitava ja fiksu eläin voi olla. Olin kouluttanut koiria ja samoilla menetelmillä opetin kissalle temppuja, kissa oppii mitä vain murto-osassa siitä mitä koira ja myös muistaa tempun pitkän ajan päästä vaikka ei olisikaan harjoiteltu. Vaikeus saattaa piillä kissan motivoimisessa, niillä kun ei ole koirien miellyttämisen halua. Ja tuo sisäsiisteys, kissanpennut oppivat välittömästi, koirilla siisteyskasvatus saattaa kestää hyvin kauan.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania kisuja siellä,kauniita.Minä tässä kiittelen sinua paketti tuli perille.Oi miten ihana palkinto,kaikki ihania sydämiä,kotiliesi hyvä kivaa sen aikainen lehti mielenkiintoinen.Hyvää joulunodotusta:)

  VastaaPoista
 4. Sametti näyttää ottavan kovin vakavasti tuon älypelin, niin keskittynyt ilme :). Aivan ihana sinisilmä!

  VastaaPoista
 5. Kissat ovat tosiaan älykkäitä, hiekkalaatikkotouhut sujuvat kuin luonnostaan. Sametti on suloinen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne. Kiva, että toisetkin ovat huomanneet kissojen älykkyyden, tietysti niissäkin joku on toistaan älykkäämpi, eivätkä kaikki ole ihan järjen jättiläisiä ;) Niistä riittäisi juttua vaikka kuinka :) Cherillä oli tänne mukava kommentti, en vain tiedä, mihin se on hävinnyt :(

  VastaaPoista
 7. Cherin lisäämä kommentti, joka ei tullut näkyviin täällä :

  Suloinen Sametti! Ennen kuin talouteen ilmestyi kissa olin koiraihminen ja ihailin niiden älykkyyttä. Vasta kissan kanssa ymmärsin miten taitava ja fiksu eläin voi olla. Olin kouluttanut koiria ja samoilla menetelmillä opetin kissalle temppuja, kissa oppii mitä vain murto-osassa siitä mitä koira ja myös muistaa tempun pitkän ajan päästä vaikka ei olisikaan harjoiteltu. Vaikeus saattaa piillä kissan motivoimisessa, niillä kun ei ole koirien miellyttämisen halua. Ja tuo sisäsiisteys, kissanpennut oppivat välittömästi, koirilla siisteyskasvatus saattaa kestää hyvin kauan.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)