lauantai 5. tammikuuta 2013

MIELESSÄ MUHII

Heippatirallaa!!! Kiva, että olette kommentoineet perhoskuviani. Kiitos kauniista maininnoistanne :) Ja kiva, että olen saanut jälleen uuden lukijan, Annelen ;) Tervetuloa Annele!

Olen nyt pläräillyt hirmuisesti kuviani, lisäillyt joitakin gallerian puutarha -12 kansioon ja lisäilen varmaan vieläkin.

Kyselyssäni tähän asti eniten on kiinnostusta näyttänyt olevan puutarha-aiheeseen. PSSSST::::JOKA EI VIELÄ OLE VASTANNUT, NIIN VOIT KÄYDÄ KLIKKAAMASSA OIKEALLA SIVUPALKISSA.

Tuo tähänastinen kiinnostuksen aihe sai minut pohtimaan, että jospa laittaisinkin keväisen tietovisan puutarhakasvien tunnistuksesta. Mitäs sanotte??? Palkinnoksi keksisin varmaankin jotain puutarhaista....koristetta tai jotain...en osaa sanoa vielä, mutta jotain valinnaista, jotta ei tarvitse tylsään palkintoon tyytyä ;)

Tässä yksi puutarhan orkidea, Cypripedium Reginae.


Mukavaa lauantai-iltaa!!!

5 kommenttia:

 1. Kaunis ja tasapainoinen kuva.
  Sopivasti käsittelit - jäi henkiin ja elävästi väreihin.
  Mithän se sitten tarkottannee...?
  Hyvää jatkoa vuodelle...

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva! Hyvää loppiaista sinulle!

  VastaaPoista
 3. Piha kuviasi kävin tuossa taas yhtenä päivänä ihastelemassakin ja jotenkin sieltä tarttui hirmuinen inspiraatio suunnitella ensi kevään projekteja. Kiitos vain. Ja hauskaahan se on tietovisa, joten sitä odotellessa, hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. kYLLÄ ON MAHTAVIA SINUN PIHAKUVASI,TYKKÄÄN AIVAN HIRVEÄSTI.
  tIETOVISA ON MUKAVAA, JA VIELLÄ PUUTARHA KASVEISTA,SIINÄHÄN TULEE OPETUSTA SAMALLA AIVAN MUKAVAA. hYVÄÄ VIIKON LOPPUA

  VastaaPoista
 5. Antaa palaa vaan! Mulla on ollut kommentointipulmia jo monta kuukautta, mut nyt näyttäisi siltä, että pääsen taas puumerkkailemaan näihin kaikkiin ihaniin :) eli minäkin oon matkassa mukana!

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)