tiistai 5. helmikuuta 2013

HAASTE, KYSYMYKSIÄ

Ansku Aarremaalta muisti minua haasteella. Kiitos Ansku ! Täytyisi vastata yhteentoista hänen laatimaansa kysymykseen...yritän parhaani :)

1.Miten tulit aloittaneeksi bloggailun?
-Juteltiin ystävän kanssa puhelimessa. Ystävä oli mällillä tuulella, mikään ei ollut onnistunut, ei tiennyt mitä tehdä. Ehdotin: Tee blogi, sellainen tosi tylsä ja negatiivinen, jossa mariset aina, kuinka typerää kaikki on :) Vähän erilainen kuin blogit yleensä. Itsellänikin sattui olemaan mälli päivä, Joten otinkin omasta neuvostani vaarin ja klikkasin itseni blogistaniaan. Erään bloggaajan blogi oli tosin hieman houkuttimena ;) Oli kerran aikaisemmin jo aloittanut keramiikka-aiheista blogia, mutta en koskaan sitä julkaissut ja jatkanut, koska päädyinkin tekemään kotisivun.

2.Millaisia ovat sinun suosikkiblogisi?
  - Monipuolisia, ajankohtaisia, oikeastaan kyllä hyvin monenlaisista tykkään. Bloggaajien luovuutta on erityisen mukava seurata.

3.Pidätkö toisten blogeissa enemmän kuvista vai teksteistä?
  - Kovin pitkiä tekstejä en jaksa lukea, ikävä kyllä. Siihen on syy. Tämä blogissa oloaikani on aika tiukkaan rajoitettua. Tämän takia menetän paljon hyviä kerrontoja. Kuvia saa katseltua nopeammin.

4.Onko sinulla lemmikkieläimiä?Jos on,niin mitä?
- On, nuo kolme täälläkin esiintynyttä kissaa. James, Omppu ja Herra Hermanni.

5.Mikä on lempi tv-ohjelmasi?
- Katson todella vähän telkkaa. Puutarha- ja sisustusohjelmia katson jos tiedän tulevan. Joskus saattaa teeemalta olla tulossa jotain, jota katson toisella silmällä. En seuraa ohjelmistoa.

6.Millaisessa talossa asut?
- Muunnellussa rintsikkatalossa. Rakennettu 1947.

7.Sisustatko kotiasi jonkin tietyn värimaailman mukaan?
- En. Mulla on motto: Kun laittaa kaikkia värejä ja paljon, niin aina sopii yhteen. Voi hankkia ihan mitä mieli tekee, ei tarvitse pohtia, että sopiiko se :) Sama motto puutarhassakin.

8.Lempivärisi vaatteissa?
- Pastellit ja musta. Sinistä en juuri käytä, muuta kuin farkuissa.

9.Oletko aamu- vai iltaihminen?
 - Ehdottomasti olisin ilta-ihminen. Onneksi mulla on vuorotyö, että saa mennä iltavuoroihin. Aamut on kamalia.

10.Elämänohjeesi?
 -Voi, mitähän viisasta tähän keksisi. No vaikkapa: Harkitse ja punnitse ja valitse parempi. Laita vaa'an toiselle puolelle negatiiviset ja toiselle positiiviset. Valitse se kumpi painaa enemmän. (sanoo se, joka ei itse harkitse yhtään mitään ;-)  )

11.Ihanin yllätys,jonka olet kokenut?
 - Onkohan mulla ollut yllätyksiä???? No tämän blogistanian suhteen vaikka se, että tätä on luettu näinkin paljon, vaikka melkein herjana tylsyyksissäni sen aloitin :-D

Nämä oli niin hyvät kysymykset, että en äkkiä keksi yhtä hyviä. Ja monessa blogissa, joita olen katsellut, on tämä haaste jo kulkenut. Lukija: Jos vain huvittaa, niin vastaa sinäkin samoihin kysymyksiin. Kerro, että Ansku on nämä laatinut :)


Ilon päivä: Vauva ja äiti pääsee kotiin toipumaan. Yli neljä viikkoa meni sairaalassa. Aluksi on kolmeksi kuukaudeksi sairastuslomaa. Toivon, että toipuminen sujuisi ongelmitta. Aivoissa on edelleen turvotusta ja se saattaa kestää pitkään. (ohjelma laittaa nyt taas tekstin koon niinkuin tykkää, en osaa mahtaa mitään :( )

8 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla, että pääsevät kotiin... jos vaikka toipuminen nopeutuisi omassa tutussa ympäristössä <3

  VastaaPoista
 2. Ihan hienoa, että pääsevät kotiin. Kotona paranee nopeammin minunkin mielestä:)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia vastauksia! Kiva että vauva ja äiti pääsevät kotiin, on varmasti paljon mukavampaa :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kulla, että äiti ja vauva voivat paremmin ja pääsevät kotiin. Oli kiva lukea vastauksiasi.

  VastaaPoista
 5. Kivoja kysymyksiä ja mukavat vastaukset:)

  VastaaPoista
 6. Oli kiva lukea nämä ja löytää myös yhtymäkohtia ajatusmaailmastamme:)
  Kiva että pääsevät jo kotiin, jaksamista.

  VastaaPoista
 7. Mukavia vastauksia. Kävin katselemassa valokuviasi puutarhastasi 2012, aivan hengästyttävän ihania kuvia ja upea puutarha ! Kiitän kuvista, oli mukava katsella.

  Jos vielä jaksat haasteita, ajattelin että tämä olisi hyvin mörököllimäinen haaste, haastan sinut kertomaan pienistä omituisuuksista, haaste odottamassa blogissani !

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommententeista. Kiva Pivi, jos tykkäsit katsella kuviani. Mustakissalla ja mulla on siis jotain samaa...olen muistaakseni itsekin ajatellut niin joskus.
  Tämä oli todellakin juhlapäivä...saada kaksi lasta kotiin. Oma tyttäreni elävänä ja itsensä näköisenä, sekä heidän pikkuruinen vauvansa.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)