perjantai 1. helmikuuta 2013

NYT SE ALKAA....perennavisa 1

Hei taas. Nyt mun on ensi töikseni peruttava yksi lupaukseni. Lupasin just jokunen aika sitten kommentoida jokaista postaukseeni tullutta kommenttia. Mutta pian huomasin sen vievän aika paljon aikaa, ja se aika on sitten poissa toisten blogien seuraamisesta. Joten en nyt kuitenkaan kommentoi ihan jokasita kommenttia, mutta jos kysytään jotain tai muuten on mielipidettä esitettävänä, niin kirjoitan. Muuten vain yhteisesti: Kiitos ilahduttavasta kommentoinnistasi :)

Ilon ääni ihanainen....ei nyt sentään leivo, mutta sinne päin. Linnut huutelivat mulle ulkona, kevät on, kevät on, kevät on.....uskottekos tuota?

Mutta sitten asiaan. Lupasin alkutalvella, että pidän perenna-aiheisen tietovisan. Mietin ensi viikolla palkinnon ja julkistan sen, jotta tiedätte, huvittaako tavoitella. Pisteiden jako menee kuten aikaisemmassa tietokilpailussa. Eka oikein vastannut saa 10 pistettä, toka 9, kolmas 8, jne... vastausaikaa tästä hetkestä kolme vuorokautta eli vastausaika päättyy 4.1. klo 9.15  Laitan kymmenen kysymystä. Jolla on eniten pisteitä, on voittaja. Yksinkertaista, eller hur?

Eka kysymys. Minkä vanhan puutarhakasvin kukka???

14 kommenttia:

 1. En ole eri mieltä, eli lupiini ja hauskan värinen sellainen.

  VastaaPoista
 2. Arvaan ruusunätkelmä, että tulee muitakin vastauksia kuin lupiini ;)

  VastaaPoista
 3. Yhteen aikaan itsekkin ajattelin, että olisi kiva vastata kommentteihin, mutta sitten juuri sama ongelma, ei millään ehdi, vaikka haluaisi. Eikä minun postauksia edes kommentoida samassa määrin kun sinun, että ymmärrän hyvin!

  Lupiinia minäkin veikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupiini, viroksi lupiin.
   Kaikkea hyvää tyttärelle ja vauvalle!

   Poista
 4. On vaikea, saman näköisiä on paljon. laitan Tuoksuorvokin ( viola odorata )

  VastaaPoista
 5. Minä veikkaan ruusunätkelmä.

  VastaaPoista
 6. Jos totta puhun, ei aavistustakaan. Mutta jos kuva on tarkoituksellisesti hämäävä, arvaan että ukonhattu.

  Jaksamista sinne teille kaikille ihan hirmuisesti! Onneksi pikku ihmiset ovat sitkeitä pakkauksia. Toivottavasti äitikin pian saa voimansa takaisin.

  VastaaPoista
 7. Sinulle on tunnustus blogissani:)

  VastaaPoista
 8. Näyttäis nätkelmältä. Mene ja tiedä.

  VastaaPoista

Kiitän vierailustasi ja kommentistasi jo etukäteen. Ilahduttavaa, että jaksoit kommentoida :)